Tuesday, January 31, 2012

Erobre Firenze Italia

Florence Italia overnatting så langt som hotellet og farmhouse er bekymret, la fantasien gå fra rikt innredet fem-stjerners hotell enten i sentrum av byen eller mindre byen Overnattingssteder, gjemt bort i den grønne hued landsbygden. Fra palasser slott er elegant dekorert og pensjoner eller gjestehus eies av hyggelige lokale mennesker. Disse alle året losji har en bred prisklasse, men du kan trygg på at gode gode kjøp er å finne i lav-sesongen. Florence ønsker velkommen alle å være komfortabel, og henvender til alles budsjett.


Rikdom og komfort i Firenze Italia


Savoy Hotel er en favoritt for de som ønsker å oppfylle et ønske om luksus sover, ikke glemme shoppinggalleri og utmerket mat i restauranten. Hotel II Guelfo Bianco Via Cavour rett i nærheten av San Marco Square har antikke kunsten skatter og originale malerier og gode varer. Eller kanskje et opphold på Grand Hotel Baglioni med sin feiende grå stein trapp så typisk for mange florentinsk monumenter og trebjelker dekorere taket alle som gir deg den spesielle følelsen av fred og slappe av.


Florence byen må besøkes under en lengre periode av tid og hvis dette er ikke mulig, så korte besøk er ideelle til å ta i alle museene. Og for meg, er en av de beste måtene å gjøre dette ved å bo i våningshus småby i nærheten av Florence, og med din Leiebil Florence, nyte liten leddene inn i byen. En av de cutest middelalderske byene i nærheten er San Gimignano, ligger i trekanten av Siena, Firenze og Volterra. San Gimignano utvilsomt er kjent for sin tretten gjenværende tårnene til de opprinnelige sytti-to som før ble lagret. Her kan du har søt drømmer sove i en herregård fra 1300-tallet og har frokost i en dyrebare gårdsplass. Eller i et landsby hus med høye tak og jobbet jern-senger.


Praise god italiensk mat


På noen av disse farmhouses er det matlaging klasser, og det er her hvor jeg lærte å lage mat Stracotto eller potten stek. Dette er et svært populært weekend søndag måltid i Italia, så vel som i Storbritannia og Nord-Amerika. Italienerne serverer den over en deilig nudler seng av pasta beriket med Chianti vin-saus der de andre serverer den med poteter. Her går......


Stracotto (serverer 4-6 personer)


-3 til 4 kg toppen runde biff
-4 skiver tynt hvitløksfedd
-3 middels skiver tynt gulrøtter
-3 mellomstore terninger løk
-rosmarin blader
-2 kuttet opp selleri stengler
-2 kopper vann
-1 lb moden tomat (skrelle, frø og kutt dem)
-1 fjerde cup olivenolje
-1 og en halv beger Chianti eller tørker rødvin
-1 tbsp. smeltet smør
-1 tbsp. mel
-salt og pepper du vil.
-1 lb pasta nedlastingssted


Rulle og binde opp biff og deretter foreta små hull å sette hvitløk inn.


I en kasserolle, varme oljen og sakte koker gulrøtter, løk og selleri inntil myk og legge til i rosmarin. Skyve disse grønnsaker til én side og put the beef rulle i midten og brown på alle sider samtidig som du er sautéing veggies. Legg til i tomatene, og når de får myke, legge til vin. Koke før vin væsken er fortært til omtrent en halv cup og legge til 1 og en halv kopp med vann og la putre for ca 1 time mer. Skill kjøtt og grønnsaker fra kjøttkraft, og la avkjøles kjøtt. Med gjenstående halv kopp vann bland mel og det smelta smøret i kjøttkraft og kokk, stirring konstant det på 3 minutter. Slice kjøtt og sette pasta og saus i midten av platen og to eller tre kjøtt stykker til én side og topp med noen mer saus hvis ønskelig. Bon appetitt!


Dette er bare ett av Firenze oppskrifter som jeg har lært. Følg med for mer!

No comments:

Post a Comment