Thursday, January 12, 2012

Kniver � kjøkkensjefen Main verktøy av handelen

Når folk flest tenker på kniver, er hva kommer til hjernen vanligvis grunnleggende informasjon som ikke er spesielt interessant eller nyttig. Men det er mye mer å kniver enn bare grunnleggende.


Er alt making sense så langt? Hvis ikke, jeg er sikker på at med bare litt mer lesing, alle fakta vil falle på plass.


Alle vet at svært viktigste verktøy til en kokk er kniver. Glem om de billig, disponibel paring kniver brukes av dusinvis av restauranten linje-servere. Lener en sjefskokken seg mer mot slike som Denka nei Hoto kjøkkensjefen kniver som kjører omtrent $430 for en håndlaget 13 "stykke bestikk spioneringen som"blant de beste i verden." Noen kokker får så possessive av deres kniver, nekter de å la noen andre å feilfri seg andre enn seg selv, redsel ettertraktet, superskarpe kanten kan marred eller skadet.


Profesjonelle kokker råde investere fra minst $250 til $400 for et godt sett med kvalitet kniver som inkluderer frem en paring, filleting, franske, utskjæring, og brød kniv, samt en skarphet stål og en gaffel. Og dette er en "startsett". Som en kokk gevinster mer erfaring – og gjør mer penger! – han eller hun snart begynner å begjære hundreds-of-dollars-per-individual-knife kutte-instrumenter.


Skarphet ståltyper komme som adjuncts til kniver, og det er ikke et en-slag-gjør skarpere-alle forslag, heller. Ståltyper må tilsvare typen kniv som de er å gjøre skarpere. Mer unyansert stål brukes til slakter kniver, for eksempel, mens finere stål arbeider bedre på paring kniver. Så sammen med kniver, bør du også holde på side riktig ståltyper med å holde dem i utmerket tilstand.


Billige kniven sett bare pσ problemer i det lange løp, så gå videre, ta spranget og foreta investeringen. Når du kjøper, alltid inspisere Knivenes og se etter mindre legeringer (metall mikser) i komposisjon og mer varmebehandlet karbon rustfritt stål i stedet. Med dårlig kniv bruker du mye tid skarphet det fordi det ikke vil holde en kant. Si at du er i en hast (som de fleste kokker er) og ikke gjøre det skarpere, og deretter bruke det allikevel. Du kan sveive opp kutte deg selv-dårlig. En tur til beredskap rom, og ingen vil noensinne må advare deg igjen om hvordan du bruker sløve kniver. Som en kokk sa, er"en god kniv som en fint hunden. Behandle det godt, og det er din venn alltid."


Mandolines, utføre mens ikke kniver, mye den samme funksjonen. Disse instrumenter sektor, terninger, og julienne grønnsaker, frukt og meats til brukerens spesifikasjoner – og er helt hånd-opererte kreves ingen elektrisitet. Mat skiver ved hjelp av en mandoline kommer ut ser ryddig og ensartet og kokker jevnere under dypt fett ta knekken eller sautéing. Mens en profesjonell kokk vil mest sannsynlig melde deg for $200 ulike funnet på restauranten forsyning hus, kan mandolines være kjøpte for så lite som $30, men akkurat som kniver, er det best å kjøpe kvalitet over fordi – som alltid vinder opp koster deg mer i slutten.


Kokker bruker mange verktøy i tillegg til kniver – Hurtigmiksere, miksere, Foodprocessorer, colanders, alle typer hånd verktøy som fjerner, spatulas, tresleiver og så videre, men det som slo en profesjonell kokk som hans andre verktøy for de fleste behov, on-the-job etter kniver? En god holdning. Denne kokk sier at med en god tilnærming til hans yrke, han er fri til å trives på adrenalin rush av opptatt netter på arbeid, vel vitende om han er i topp form og alltid være på utkikk etter måter å forbedre.


Nå er det noen skarpe verktøy!


Nå kan du være en trygg ekspert på kniver. OK, kanskje ikke en ekspert. Men du bør ha noe å ta med til bordet neste gang du delta i en diskusjon på kniver.


I mellomtiden kan du finne ut mer ved å besøke web-området som er oppført nedenfor.

No comments:

Post a Comment