Saturday, January 14, 2012

Refurbishing støpejern kokekar

Prosessen med å gjenopprette rusted støpejern kokekar kan bringe en familie arvestykke tilbake til livet og gjøre det til en fullstendig funksjonell aktiva i kjøkkenet. Du kan selv redde en garasje salg eller Loppemarked finne som ser altfor langt borte. Skjønnheten av støpejern kokekar ligger i det er robust holdbarhet og allsidighet. Cast irons holdbarhet er et resultat av kvalitet og tykkelsen av materialet som pan ble gjort. Eldre støpejern er spesielt vanskelige siden den ble gjort før tidspunktet for billige import som lider noen kvalitetsproblemer. Men likevel ethvert stykke støpejern er strukturelt lyd kan bli restaurert og ta i bruk i kjøkkenet.


Før du starter gjenopprettingsprosessen, må du nøye undersøke den potten eller du kan panorere og kontroller at det er virkelig strukturelt lyd. Se etter sprengning eller gropkorrosjon i overflaten av pan. Hvis pan er sprakk eller alvorlig Ruflete ville det være best å sette som Panorer til side og ikke fortsette med gjenopprettingen. en sprakk støpejern pan er svært vanskelig å reparere, og krever en prosess som kalles brazing å fastsette pan. Dette er vanligvis en kostbar prosess, og selv med reparasjon muligheten for forurensing av mat fra reparasjonsprosessen gjør pan ganske mye unyttig for bruk på kjøkkenet. Hvis du ønsker at du kan gjenopprette skadede pan og bruke den som en dekorativ påminnelse om dager gått i kjøkkenet.


Når du har opprettet av støpejern, kan du starte prosessen med å restaurering. Start ved å bruke stålull eller en wire pensel til å fjerne som mye overflaten rust fra pan som mulig. Deretter kan du hygge pan i en løsning av 1 del eddik til 10 deler vann for en dag eller så. Dette vil hjelpe til slutt dissolving rust som gjenstår på overflaten av pan. Hvis du støter på et pan med alvorlige rusting, må du kanskje bruke et produkt som spray på ovn renere til å fjerne en tung laget av rust. Vær forsiktig når du bruker caustic kjemikalier som ovn renere. Bruk personlig sjerm som hansker og en maske for å hindre personskade. Også unngå å bruke andre svært caustic kjemikalier på din støpejern. Løsningsmidler og lignende kjemikalier kan suge i løs porene av jern og deretter leach inn din mat på et senere tidspunkt.


Etter at du er tilstrekkelig fornøyd med den første fasen av restaurering av din støpejern, kan du fortsette til trinn krydder. krydder er en enkel prosess hvorved ren pan er belagt med smult eller bacon fett og gjentatte ganger varmes i ovnen. Denne prosessen oppretter en holdbar non-stick finish for støpejern, og gjør det enkelt å rengjøre etter bruk.

No comments:

Post a Comment