Saturday, January 21, 2012

Valentine oppskrifter - deilig Puddings For din kjære

Valentine's Day er rett rundt hjørnet. Her er oppskrifter av Allt Valentine Puddings til den spesielle personen kommer til middag på Valentinsdags. Prøv disse Valentine oppskrifter å gjøre denne dagen mer romantisk.


Valentine oppskrift: 1 HONNING PUDDING


Bland en halv kopp honning med seks unser Brød crumbs og legge til en halv kopp melk, en halv teskje av ginger, revet svor av halvparten en sitron og yolks av to egg. Beat blandingen grundig, og deretter legge til to spiseskjeer med smør og hvite egg også slått. Damp for om lag to timer i en pudding mold som ikke er mer en tre kvart full.


Valentine oppskrift: 2 SJOKOLADE PUDDING


Ta en halv kake av sjokolade brutt i ett quart i melk og sette på området til det kommer til kokepunktet. Fjerne blanding fra området. Du kan legge til fire teaspoonfuls av ømfintlig blandet med yolks av tre egg og en kopp og en halv av sukker. Rør stadig til tykk. Fjerne fra brann, smaken med vanilje og skjenke blandingen i en tallerken. Slå hvite av tre egg til en stiv skum og legge til litt sukker. Dekke øverst i pudding med en meringue og angitt i ovnen til en lys brun. Serveres kald.


Valentine oppskrift: 3 JELLY PUDDINGS.


To cupfuls av fine bedervet kjeks eller Brød crumbs, en cupful av rik melk fløte, hvis du kan få det; fem egg slått veldig lys, halv teaspoonful sodatype rørt i kokende vann, en cupful av søt gelé, papirstopp eller syltetøy. Scald melk og helle over crumbs. Beat før halv kalde og røre i banket yolks, så hvit, til slutt brus. Fyll store kopper halv full med batter, satt i en rask ovn og bake en halvtime. Når ferdig, slå raskt og dexterously. Med en skarp kniv gjøre en innsnitt i side av hver; trekk delvis åpen, og sette en liberale spoonful av spare innenfor. Lukk slit ved ã ¥ knipe med fingrene kantene. Spise varm med sweetened krem.


Valentine oppskrift: 4 APPLE VANILJESAUS PUDDING.


Sette en kvart av pared og kvartering epler i en stewpan, med halvt cupful av vann og koker dem før de er myke. Fjerne fra brann og legge halv cupful av sukker, to tablespoonfuls av smør og revet svor og saften av en sitron. Ha klar blandet to cupfuls av revet Brød crumbs og to tablespoonfuls av mel. Legge til dette også apple-blanding etter hvilke oppstuss i to well-beaten egg. Turn all into well-buttered pudding parabol og bake førtifem minutter i en moderat ovn. Serve med sukker og krem eller harde søt saus.


Valentine oppskrift: 5 APRIKOS PUDDING


Ta 1 tin aprikos, 6 svamp kaker, 1/2 halvliter melk, 2 egg. Sette aprikos i en kjele og la dem putre med litt sukker for 1/2 en time. Ta dem av brann, og slå dem med en gaffel. Bland med dem svamp kaker crumbled. Slå egg opp med melk og hell den på aprikos. Pour blandingen i en wetted mould og bake i en varm ovn med lokk over mugg for 1/2 en time. Slå ut; Serve varme eller kalde.


Valentine oppskrift: 6 GULROT PUDDING


Ta tre eller fire fjerner røde gulrøtter, koke og skrelle dem, ta den røde delen av gulrot, slo det veldig bra i en bolle miksing, sette for det crumbs et penny brød, seks egg, halvt pund av clarified Butter avklares butter, to eller tre spoonfuls rose vann, litt sitron-peel trevl, Skurre i litt muskat, blande dem godt sammen, bake den med en blåse-Lim inn rundt din FAT, og har en liten hvitvin, smør og sukker for saus.


Valentine oppskrift: 7 OST PUDDING


Ta frokost-cupful av melk i en kjele med et stykke smør størrelsen på en stor egg. La det være til er smeltet smør, Hell den over tre firedeler av en halvkilo Brød crumbs og halvt pund av revet OST; La disse suge i tjue minutter, og deretter legge til en klype salt- og 4 egg, vel slått. Pour blandingen i en well-buttered parabolen og bake i en rask ovn opptil 40 minutter.


Valentine oppskrift: 8 dato PUDDING


Smelte tre spiseskjeer med smør, legge til en halv kopp molasses, en halv kopp melk, en og to tredjedel kopper mel sifted med en halv teskje av bakervarer brus, en kvart teskje av salt, en kvart teskje hver cloves, kanel og Muskat. Legge til ovenfor en halv pund av datoer, steinet og kuttet. Slå inn i en well-buttered mold. Smør dekselet også og damp to og en halv time. Holde på en jevn koke. Tjene med alle slags saus.


Håper du vil nyte disse Valentinsdag oppskrifter. God valentinsdag!

No comments:

Post a Comment