Thursday, January 5, 2012

Å velge den perfekte kull grillen

Alle elsker gode, gamle gammeldags trekull grilling. Bortsett fra å være billigere enn andre grilling metoder, legges det til en rå, særegen smak til din pølser, hamburgere, ribbeina og andre grillet elementer. Noen foretrekker kull grills over gass Grillene fordi de er lettere å transportere og er tryggere å bruke enn gass. Mens det er forskjeller i mening og preferanser blant grillers, er det fortsatt fortsatt at trekull Grillene er her opphold. Så være seg en piknik, eller en utendørs grillen, trekull Grillene vil mer som gjør opp sin verdi i nytten og pålitelighet. Når du velger trekull Grillene, imidlertid det lønner seg å vite hva dine behov er, og å vite argumenter for og imot av å ha slike grillen over andre tilgjengelige Grillene rundt.


1. Matlaging plass


Først av alt, har du til å bestemme hvor mye plass du trenger for grilling. Hvis du er grilling for en liten familie av tre, vil du gjøre godt nok med en 75 square-tommers grill. Du vil måtte vurdere større Griller Hvis du cooking for flere personer. Det gir ikke mening Hvis du tar med en ynkelig sub-75-tommers grill til en stor piknik. Husk at størrelsen på grillen øker mengden elementer du kan grille eksponentielt. Bare se på grillen, gir deg en klar idé om hvor stor grilling området er ikke. Noen Grillene har en varmestativ som øker oppfattet størrelsen på grillen.


2. Bærbarhet


-Få Grillene har hjul
-Prøv å velge Grillene der deler er ergonomisk og effektiv
-Minske faren for å skade grillen når transport
-Grillen har også til tåler belastningene ved utendørs bruk
-Det betaler ikke å kjøpe en flimsy ser grill - gå for dem som er slitesterk og varig


3. Komfort


Noen trekull Grillene kommer med sine egne igniters. Prøv å velge Grillene som har dette alternativet. Andre Grillene må lysere væske til brann opp. Med den innebygde tenner, vil du ikke trenger lysere væske lenger. På den annen side, kan du unngå lysere væske helt. Noen folk misliker smak og lukt denne væsken legger til grillen. Hvis du må, kan du i stedet bruke alkohol. Det brenner odorless og ødelegge ikke smaken av maten. Velg Grillene det tillate du å lett adgang ash-pan. Dette gjør rengjøre grillen mye lettere. Det lessens også mengden ash-flak mai avgjøre i maten. Lids er også en svært viktig del av grillen. Velg en grill har et deksel for å holde varmen som er fanget i grillen. Dette gir raskere og smokeless grilling.


4. Kvaliteten


Materialene som brukes i å gjøre grillen er også svært viktig. Noen Grillene er laget av materiale som enkelt corrodes eller står ikke godt mot elementene. Rustfritt stål Grillene holde seg bemerkelsesverdig godt til både været og varmen av grillen. Prøv å unngå malt Grillene som maling kan enkelt skalle av. Selv om lette, holdbare materialer er vanskelig å komme med blant rister, vil du gjør best for å se etter for eksempel. Husk imidlertid at først og fremst den viktigste bygge karakteristiske du leter etter i en grill er holdbarhet.

No comments:

Post a Comment