Monday, January 30, 2012

Ha gjenoppdaget grillet Pizza

Amerikas favoritt mat har lenge vært pizza tilberedes i en tradisjonell ovnen, men det er som om å endre? Mens de fleste amerikanere har trolig aldri indulged i en grillet pizza, er opprinnelsen til pizza gjør et stort comeback. Det er ikke benektes at vi elsker våre tradisjonelle bakgård grill, men sjelden, om noensinne har Grill inkludert grilling en pizza. Til tross for den tilsynelatende merkelig kombinasjonen av grill og pizza, grill er det ideelle verktøyet for matlaging pizza og faktisk er dypt i opprinnelsen til å lage pizza. Høy, tørr varmen er ideell for en hyggelig skarp crust og smaken fra grillen vil på en helt ny verden av bakgård grilling.


Før ordet pizza ble brukt, grekerne og romerne brukt tre-sparken murstein ovner for å forberede den opprinnelige versjonen av pizza – flatbread. I oldtiden ble hver kafeen gitt et stykke flat brød sammen med et stykke kjøtt på brød. Denne maten ble spist med fingrene, med en sporadisk kniv vil skjære kjøtt. Little fikk de vite at dette ville til slutt gnist etableringen en av Americas favoritt mat.


Grillet Pizza teknikker:


Ingredienser:
1 ts tørket gjær
1 spiseskje soya olje
1 ts sukker
½ kopp varmt vann (110 ° F)
1 ½ kopp brød mel
1 spiseskje soya mel
1 ts salt


Instruksjoner:
Kombinere gjær, sukker og ½ cup veldig varmt vann i bolle, la sitte i fem minutter. Kombinere mel og salt i bolle. Bland gjær blanding med bolle som inneholder tørre ingredienser. Legg til litt ekstra mel Hvis dough er klebrig. Knead KNA for en god 10 minutter. Sette inn i en smurt bolle og la stige for 60 minutter før det dobles i størrelse. Slå til en floured overflaten, deretter Knead KNA lett til glatt. Rulle ut til en ¼ "tykk, 12" diameter sirkel. Det tynnere dough rulles, jo bedre.


Før du plasserer din crust på grillen, pass på at grillen er både ren og vel oiled. Dette vil hjelpe til å hindre at dough stikker til grillen. Du vil trenge noe stort nok til å transportere dough på grillen. En pizza Slikkepott er sterkt anbefalt for denne aktiviteten. Pensel en selv strøk av extra virgin oliven olje på side som vil være vendt ned først. Oljen vil innføre smaken og bidrar til å holde penger fra stikke til grill, i tillegg til å gi skare en hyggelig skarp er ferdig. Før du plasserer din pizza på grillen, kan du fjerne topp rack av grillen å gjøre det enklere å vende din pizza. Cook den første siden fra 1-3 minutter før du blar avhengig av varmen av grillen. I løpet av denne tiden trenger du til å børste olivenolje på siden som vender opp. Mens matlaging på første side, peak under kanten av skare å overvåke sin avslutning. Lage mat til du er fornøyd med mål og deretter vende din crust over. Etter bla, umiddelbart gjelde alle pålegg som du ønsker. Det anbefales sterkt at du beholder pålegg svært lys, som de ikke vil ha en sjanse til å lage mat på grillen uten brenner skare. Du kan vurdere precooking enkelte ingredienser som meats og tykk grønnsaker. Pass på å senke lokket så snart som mulig å fange varmen i og ferdig med matlaging i noen liker dressing. Cook pizza for en ekstra 2-3 minutter, eller til du er fornøyd med den crust finish.


Du er nå klar til å oppleve en stor pizza med dyp tradisjon. Klippe din pizza i triangel-formet skiver eller prøve å klippe dem til 1 "bredt strimler. Denne figuren er flott for en parti-snacks!

No comments:

Post a Comment