Monday, January 23, 2012

Tre ting du bør vite om supper.

Forstand snakker er supper tre typer - klart supper, tykk supper og purées.


En klar suppe er laget av kokende frukt eller grønnsaker (for eksempel selleri) før alle næring er pakket ut, og deretter straining av klar væske. En liten sago eller makaroni legges vanligvis til og tilberedt i dette. Når gulrøtter og turnips brukes, er et par små biter skåret inn terninger eller fancy figurer, tilberedt separat, og lagt til anstrengt suppe.


Her er 2 eksempler av klart suppe oppskrifter:


Bygg kjøttkraft suppe


1 gulrot
1 nepe
4 leeks eller 3 små løk
4 sprigs persille
4 pinner selleri
1 kopp te pearl Bygg
3 qts. vann.


(Selleri kan utelates hvis ønskelig, eller når du er i sesongen, 1 te-kopp grønn erter kan erstattes.)


Skrubbe ren (men ikke skrelle) gulrot og nepe. Vask selleri, persille og bygg. Makulere alle grønnsaker fint; innlegge kjele med vann. Bringe til koke og sakte putre for 5 timer. Legg til hakkede persille og tjene.


Kremen av bygg suppe


Gjør bygg kjøttkraft som i oppskriften over. Deretter belastning gjennom en Sil tråders. Klemme det godt, slik som å få suppe så tykt som mulig, men ikke gni Bygg gjennom. Huden 1/2 lb tomater, bryte i halvdeler og lage mat til en masse meget forsiktig i en lukket kjele (ikke legge vann). Legg til suppe bygg, koke opp en gang og tjene.


Tykk supper inneholde alltid noen farinaceous ingredienser for thickening (mel, ert mel, potet, osv.).


Her er et eksempel på en tykk suppe oppskrift:


Chestnut suppe


1 lb kastanjer
1-1/2 oz nutter eller smør
2 spiseskjeer hakkede persille
1 spiseskje appelsiner mel
1-1/2 pints vann


Først setter på kastanjer (uten shelling eller pricking) i kaldt vann og koke for en time. Deretter fjerne skall og sette nøtter i en enamelled kasserolle med fett. Fry i 10 minutter. Tilsett mel gradvis, stirring hele tiden, og deretter legge til vannet. Koke forsiktig for en halv time. Til slutt, legge persille, koke og tjene.


Det er heller hyggeligere Hvis mel er utelatt, nødvendig tykkelsen blir oppnådd ved rubbing suppa gjennom en sieve før du legger persille. De som ikke objektet til melk kan bruke 1 halvliter melk og 1 halvliter vann i stedet for 1-1/2 pints vann.


Purées er tykk supper består av en grønnsak eller grønnsaker kokte og rubbed gjennom en sieve. Dette er gjort, litt om gangen, med en trekirke skje. Litt av varmt brennevin legges til vegetabilske fra tid til annen for å hjelpe det gjennom.


Her er et eksempel på en Purée suppe:


Purée Fresh vegetabilske suppe


2 cup ferske grønnsaker, hakkede (hvilken som helst kombinasjon)
3 Tbs grønn løk, hakket
1/2 ts Leaf timian, crumbled
1 1/2 kopp vann
2 ts smør eller margarin
3 Tbs Parmesean OST, revet
Salt
Bakken Pepper
Sitronsaft


Kombinere grønnsaker, løk, timian og vann i en kjele. Bring til en byll, redusere varme og småkoke, dekket, til grønnsaker er veldig søt, ca 8-10 minutter. Fjern fra varmen, røre i smør og OST. Blande glatt i en blender eller food prosessor, og Legg til salt, pepper og sitron juice smak. Suppe blir tykk.


Copyright 2006.

No comments:

Post a Comment