Tuesday, January 3, 2012

Lonnie sitron kylling, en sunn pause i ferien

Hvitløk sitron kylling er en fantastisk parabolen Holliday-sesongen. Jul og Thanksgiving mener ofte tilbringer mye tid på kjøkkenet; Dette smakfulle, men enkelt parabolen er stor for de andre dager i løpet av denne koselige familie sesongen.


Familien din vil elske den, og du slipper å tilbringe alle din tid i kjøkkenet. Dessuten, hvitløk er veldig sunt og en bit av en teller vekt til alle de tunge Kolesterol rik mat som forbrukes i løpet av denne tiden av året.


Er du klar for denne virkelig deilig hvitløk sitron kylling?


La oss få alle ingrediensene sammen at du må forberede denne fantastiske kylling tallerken.


Du kan enten kjøpe en hel kylling og klippe det i stykker eller bare kjøpe kutt din familie nyter som kylling lår eller brystene. Husk det calorie rik meste av kylling er rett under huden. Så kan du gå for brystene.


Du må også:


10 cloves av hakket kjtt hvitløk,
4 spiseskjeer av margarin,
3 store sitroner,
1 teskje av tørket oregano
salt,
pepper, og
persille.


Du skal begynne preheating din broiler. Ta din kylling og skyll undervannsoperasjoner og hud, deretter skyll igjen godt under kaldt vann og plass i en stor bakervarer rett. Presse sitroner og reservere juice.


Stenke om en halvdel av hvitløk over kylling og dab ½ av margarin på ulike flekker på kyllingen. Pour ½ juice fra sitroner på kylling og sesongen med oregano, salt, og pepper. Broil i ca 15 minutter, må du huske å baste ganske ofte. Dette siste er viktig, slik investere tungt i disse 15 minutter.


Fjerne og slå kyllingen, legge til resten av ingrediensene, akkurat som du gjorde før broiling for første gang. Nå må du broil din kyllingen på nytt i en annen 15 minutter.


Husk å baste din kyllingen slik det ikke brenne. Hvis kyllingen begynner å bli altfor sprø, kan du endre fra broil å bake og bake 350 grader før kyllingen er helt ferdig.


Fjerne kyllingen fra ovnen og helle den gjenværende saus fra bakervarer rett over din kylling og tjene.


Alle vil absolutt elsker denne hvitløk kylling tallerken. Det er flott å tjene dette kylling måltid med pisket poteter og en hage salat.

No comments:

Post a Comment