Sunday, January 22, 2012

Tips For å få hjemmelaget brød

Det er ingenting som hjemmelaget brød. Om banan, gresskar, hvit eller hele hvete, lukten av et friskt, varmt brød ikke kan slå.


Det er mange grunner til hvorfor du ønsker å gjøre din egen brød. Hvis du har god gresskar brød oppskrifter eller banan brød oppskrifter, kan du gjøre en fin dessert, eller har en rask matbit for barna på hånden til alle tider.


Bakervarer dine egne hvite eller hvete brød kan bidra til å spare penger på dagligvarebutikk regningen. Å spise hele hvete brød vil holde deg sunnere og kan også hjelpe deg å miste vekt.


Du bør vurdere å forsyne din familie med hjemmelaget hvete brød hele tiden. Den helsemessige fordeler er mange, spesielt hvis du skal bruke fersk bakken hvete. Spiser et stykke brød laget med fersk bakken hvete er som å ta et skudd av vitaminer.


Hva er hvete og hvorfor ville du vil bruke den?


Hvete er verdens viktigste korn beskjære og rangerer først blant korn for sin ernæringsmessig verdi. Når den brukes i sin helhet, er hvete en utmerket kilde til fiber og mange kritiske B-vitamins.WheatB-vitaminer. Hvete spire er en av de rikeste kildene av vitamin e hvis brukes når nystekte milled, før oksidering finner sted.


Rikeste kilden av Vitamin E er funnet i bakterie av hvete-kjernen. Ferdigbehandlede hvete mister sin Vitamin E svært raskt grunnet oxidization. Dette er grunnen til hvorfor brødet vi kjøpe virkelig har ikke noe av verdi for oss. Det har blitt avkledt av vitaminer i hvete. Innen omtrent 72 timer etter fresing er 90% av over 30 næringsstoffer borte.


Familier nyte vanligvis bedre helse når de begynner bakervarer brød med fersk bakken hvete inkludert betydelige forbedringer i sinus betingelser, rennende nese og forkjølelser. Det har også vært rapporter om redusert Kolesterol teller, warts forsvinner, akne clearing og en rekke andre fantastiske fordeler. Selvfølgelig er det den åpenbare fordeler av å legge til flere fiber i dietten, men husk å drikke mye vann når du øker fiber.

No comments:

Post a Comment