Monday, January 16, 2012

Kjøre nesen eller kjøre Buffet - Baby Shower oppskrifter

Oppskriften menyer avvike på baby dusj, godbiter er å bli spist på dag er helt opp til deg.
Ved å velge riktig mat for babyen vil dusj uten tvil tilfredsstille gjestene når du fyller deres bellies derfor en garanti for verten som erindring av denne baby shower vil alltid være i tanker av alle som indulged


Baby dusj kunngjøre graviditet av en ny baby på vei. Gjester som er invitert til hendelsen happy får å skjenke og gi gaver og i retur baby dusj verten kommer til å gi tilbake i å tilby en fest eller bankett avhengig av budsjettet.


Mange går inn planlegger en baby shower part som organisere spill, vise gaver og ordne setene Hvis en sitte ned måltid på agendaen. Viktigst er mat på dagen av baby dusj feiring. Se gjestene ved ankomst kan du se hvordan deres øyne trekkes til tabellen som er full av edibles.


Felles oppskrifter for en appetittvekkende baby shower spre er (pizza smørbrød)
Hva du trenger om dette populære velsmakende måltidet er å gå bort på tabellen er smakstilsatt Pizza saus
Lav-fett Cottage cheese, engelsk muffins og OST (Parmesan)
Blande 2-3 tbsp av pizza saus med 2-3 tbsp av cottage cheese, spre blanding på én side av muffin, stenke med Parmesan og grill lett inntil OST smelter. Tjene.


OST baller en annen favoritt ingredienser som kreves
½ lb revet OST (cheddar)
1 pakke kremost
4 oz Tabascosaus
1tspWorcestershire-saus
2 løk
Fint hakkede nøtter
2 ts chili saus


Røres og miks ingrediensene sammen ved hjelp av en mat-mikser, holde osten ved romtemperatur. Alle ingrediensene til å bli plassert i små skåler lined med plast brytes. Chill over natten i kjøleskapet. Fjern Bryt når dishing opp OST-baller og stenke med nøtter. Assortert sprakk eller cheesy kjeks er best tjent med denne oppskriften.


Dette er bare et par av populær oppskrifter for en baby shower part, men det finnes andre velsmakende tiltak som kan tas. Avhengig av de sesongmessige månedene bør det være våren / sommer, så det er en løpende buffet med masse kjører champagne for å feire, men hvis den kalde vinteren og det eneste som kjører er nesen så det må være en varm kjøttkraft en sikker måte av varmer opp partiet på innsiden og ut.

No comments:

Post a Comment