Sunday, January 29, 2012

Urte Ginger Pickle

En urte kilde til de gamle tidene som er gjort på en moderne måte å holde i tankene helse, ernæring, smak, daglige behovene og god mat forrett en og bare magisk ingefær.


La meg dele med deg underverkene av Ginger.


Bete rot er en gammel helbreder rettsmiddel som bygger, thickens og begrunnelse ens energi. Det er en uvurderlig bøte for healers, og de som er å lære håndverket helbredelse. For resten av oss er det også en stor blod og nyre purifier, herding alle typer fordøyelseskanal problemer også og immunsystem stimulator.


Ginger er availabe i alle årstider, og er kjent for det store verdier.


La meg dele nå i oppskriften på ingefær pickle som jeg forsøkt meg selv og meg og min familie nyter stor underverkene av det samme.


Tilberedningstid: 10 minutter
Matlaging tid: Ingen matlaging kreves
Serverer / gjør: liten flaske


Ingredienser
1 cm (halv tommer) stykke frisk rot ingefær
4 spiseskje sitron juice
1 spiseskje fjerner organisk honning
en klype salt


Metoden


Fint hogge ingefær, satt i en bolle
Hell nå sitronsaft over ingefær i bollen
Legge til honning og en klype salt
Røres godt og lagre i et stramt glass flaske


Brukerkommentarer & Tips


Hvis du ikke finner det søt nok, kan du legge til flere honning.


ingefær pickle er en tradisjonell indisk healthcare en måte å stimulere fordøyelseskanal juices er å spise en teaspoonful av ingefær pickle 15 minutter før et måltid.


Denne oppskriften vil gjøre nok ingefær pickle for flere porsjoner for en uke, og du kan lagre den i kjøleskapet.


Alltid røre det igjen før du tar din teaspoonful.

No comments:

Post a Comment