Tuesday, January 10, 2012

Utendørs rister, ovner og ovner For matlaging Tyrkia

Det er mange måter å lage mat Tyrkia. En av matlaging prosesser er kjent som grilling. Grilling er blitt mest populære metodene for matlaging Tyrkia og en av den sunneste også. Grilling prosessen gjør det mulig for fett å dryppe unna Tyrkia som det kokker, holde kjøtt næringsrik og full av smaken.


Bortsett fra det har Tyrkia mange måter og metoder for å bli kokt, ved å benytte forskjellige matlaging utstyr som ovnen og den stadig populære mikrobølgeovn. Vi tilbyr deg her forskjellige metoder som kan brukes for matlaging Tyrkia.


Her er noen varianter av Grillene tilgjengelig i markedet, i tillegg til grunnleggende instruksjonene for å kunne bruke dem...


Dekket kull Grill


Først, du må ha godt forberedt og rengjør utstyr for dette og god kvalitet kull. Sette opp en pyramide av kull på én side. Satte fyr på kull før det blir rød varmt. Plasser et termometer på mat-stativet for å kontrollere temperaturen på grillen. Dette vil gi cook en nøyaktig lesing av kjøtts temperatur når matlaging.


I midten av grillen der Tyrkia skal plasseres, nøye du ordne kull rundt kanten jevnt. Plasser grill-rack og angi Tyrkia forberedt på den. Tyrkia er bryst bør være side-up. Bare opprettholde temperaturen. Deretter dekk grillen. Hvis du vil, kan du legge seasonings for Tyrkia å ha smaken, som det er matlaging. Ikke noen gang bruke softwood som cedar og pine fordi det gir mat en annen smak og gjør Tyrkias hud svart.


Når temperaturen indre lår leser 180 grader Fahrenheit, er Tyrkia klar. Det er derfor er det svært viktig å bruke en mat termometer.


Dekket gass Grill


Gass grill kan leveres ved hjelp av propan tank eller naturgass. Hvis din gass grill har bare én brenner, bør en vann-pan plasseres under Skurre å lage indirekte varme. Hvis du har to eller tre brennere, kontroller du at Tyrkia er plassert borte fra flammen. Dette gjøres ved å slå av én brenner og plassere Tyrkia i dette området.


Du kan også steke Tyrkia bortsett fra grilling, ved hjelp av ovnen.


Tyrkia kan være vellykket tilberedes helt eller i deler ved hjelp av mikrobølgeovn. Men noen ganger er det ikke tilrådelig å koke det hele fordi det gjør Tyrkia koker ujevnt. Tyrkia kan ikke tilberedes til riktig intern temperatur. Full størrelse mikrobølgeovner med 650 til 700 watt rommer bare en liten Tyrkia som strekker seg 8 til 10 pounds.


Gitt at metall termometere ikke kan brukes her, bare sjekk når matlagingen er fullført. Sette inn en øyeblikkelig Les termometer på forskjellige deler av Tyrkia.


Elektrisk Roaster ovn


Dette apparatet fungerer som en ekstra ovn for matlaging en stor steke.


Varme ovnen først til ca 325 grader Fahrenheit. Deretter Plasser Tyrkia på en ovn rack eller andre kjøtt rack for Tyrkia å bli holdt ut Juicer som samler inn i bunnen av ovnen. La dekselet over hele matlaging, fjerne det så lite som mulig for å unngå langsom av matlaging. Sjekk temperaturen av indre lår før det kommer til 180 grader Fahrenheit.


Ovn matlaging bag-metoden


Dette er en av de sikreste metodene i roasting Tyrkia. Det er en deilig alternativ til tradisjonelle måten å tilberede Tyrkia.


Pre-Heat ovn ved hjelp av en ovn matlaging bag til 350 grader Fahrenheit. En spiseskje med tørr mel bør bli ristet rundt for å frakk tom posen å unngå sprengning. Pan må være stor nok for Tyrkia å sitte lett i midten. Tildele plass til vesken å forstørre under matlagingen slik at det vil smelte eller det ikke vil berøre noen del av ovnen.


Kjøttet termometeret settes inn rett gjennom den tykkeste delen av plast å vite hvis temperaturen av Tyrkias lår når 180 grader Fahrenheit.


Noen av disse metodene for å tilberede din Tyrkia vil resultere i et deilig måltid.

No comments:

Post a Comment