Friday, January 27, 2012

Ulike typer kjøkken kniver

En kniv er definert som en type håndverktøyet, med skarp kant som brukes til å klippe ut noe, enten det er mat, tau eller selv wood. Det er vanligvis består av et blad, som er vanligvis rundt 12 tommer eller mindre i lengde, som er knyttet til en type håndtak. De har vært rundt i svært lang tid, kan dateres tilbake til steinalderen der de ble brukt som både verktøy og våpen.


Først kniver brukes i steinalderen ble laget av flint orflint eller rock, deres kant var chipped eller bakken og de noen ganger, men ikke hele tiden, hadde et håndtak. Med senere fremskritt innen smelteverk og metallurgi kunne kniver være laget av bronse, jern og stål selv. Selv om tid er endret materiale som brukes, fortsatt en kniv grunnleggende design veldig mye det samme.


Som tidligere nevnt, er en kniv sammensatt av et blad og et håndtak, samt en tan. Tang er kjent som et blad utvidelse i håndtaket. Noen kniver også har i en tilkoblet handguard, slik at en person, mens du bruker kniv, ikke trenger sine fingre slip bort på bladets edge, derfor resultere i skade.


Groove er funnet sammen med av bladet faktisk har et navn. Det kalles fuller, også kjent som en blod innbindingsmarg og/eller blod groove. Myte har sagt at fuller brukes til å tillate en arterien å blø uten å fjerne kniven. Realiteten er imidlertid at en fuller brukes til å lage både kniver og sverd lysere uten å måtte ofre noen store mengder styrke. Faktisk, på de fleste kniver, en fuller brukes utelukkende til dekorative formål.


Også, et blad groove gir overflatespenning reduksjon som kan oppstå mellom en blad og hva er blir avkortet. Dette betyr at både enklere bevegelse og fjerning av bladet er tillatt.


En annen funksjon i en kniv er dens skulder. Dette er hvor bladet tykkere for å møte håndtaket. Dette er vanligvis sett i Kjøkken kniver. Det holder kniven fra noen form for jamming, for eksempel når kutte i ben av en kylling. Det gir også mulighet for hakkede elementet å holde ro og flytte ikke tilbake mot personens hånd mens chopping med kjøkken kniver.


Kjøkken kniver er de vanligste typen kniv i dag. Det synes at alle som har et kjøkken har minst én, selv om mange av oss har flere som brukes for mange forskjellige formål.


En av mest brukte kjent av kjøkkenet kniver er fransk kniv, også kjent som en chef's kniv. Den har en bred, Konisk form med en fin kant som er flott for ting som chopping grønnsaker.


Slicing kniv, brukes med lang og smal blad, til å skjære gjennom ting som tilberedes kjøtt.


Disse kjøkken kniver at funksjonen scalloped kantene er perfekt til kutting disse matvarer som er mykere, for eksempel tomater, brød og kaker.


En av den mest brukte av kjøkkenet kniver er mindre paring kniv. En paring kniv har en kort, spisse blad som er svært enkel å håndtere. Det er mest brukt for raskere jobber som peeling og fjerne kjerner.


Andre kjøkken kniver brukes for tabell-tjenesten. Disse er vanligvis oppkalt etter tjeneste de gir som en middag kniv, lunsjen kniv, fisk kniv, smør kniv og populær biff kniver.

No comments:

Post a Comment