Friday, January 20, 2012

Er det godt å ansette en personlig kokk?

Du kan misforstå at ansette en personlig kokk vil koste deg mye og det er ikke verdt det å bruke slike store penger på dette! Dette er en feil idé. Personlig kokker er nå hjelpe par og familier å presentere fabelaktig Hjem kokte middager til sine gjester. Og det er ikke så dyrt som du tror!


Grunner til å ansette en personlig kokk: en personlig kokk vil bringe mat, opprette en næringsrik og balansert måltid, finne ut porsjoner trengte (så du ikke trenger å håndtere leftovers) og mest av alt gir deg frihet til å fokusere på andre aspekter av underholdende samtidig som den fremdeles gir den beste mat for gjestene. Er du vert for en forretningslunsj? En intim bryllupet mottak? Eller en intim middag for to som bare har å være best? En personlig kokk kan håndtere en hvilken som helst rekkefølge. Vanligvis kan du velge fra et utvalg av kurs de gi eller ordne for en egendefinert meny.


Kostnadene: prisene varierer, men du kan forvente en ukene verd av måltider (beholdere, mat og matlaging inkludert) å være omtrent $350 for familien av 4 (20 måltider entrees og siden retter) eller $175 for et par (10 måltider entrees og siden retter). Noen tjenester vil forberede alle måltider samtidig mens andre vil levere eller forberede måltid i ditt hjem i løpet av uken.


Sted å ansette en personlig kokk: finne en kokk er enkelt ved hjelp av USPCA (United States Personal Chef Association) eller CPCA (canadisk Personal Chef Alliance). Her finner du informasjon om personlig kokker, i tillegg til en katalog av medlemmer i ditt område.


Ikke Vis en personlig kokk som en catering service. De er mer profesjonell. For travle profesjonelle som er på utkikk etter kvalitet måltider og mer tid med familien, vil en personlig kokk forberede flere entrees og siden retter, lagre dem og vaske kjøkkenet. For resten av uken alt du trenger å gjøre er å ta dem ut av kjøleskap eller fryseskap og reheat å nyte gourmetmåltider hele uken. For familier som slår til rask mat og restauranter kan kostnadene faktisk være mindre enn hva de betaler øyeblikket. Noen personlig kokker kan også bestilles for privat eller gruppen matlaging leksjoner. Invitere en gruppe av venner til å lære kunsten å skape delectable pasties eller overdådig sjømat fra en ekspert!


Hvis du vil har en herlig tid hjemme, slappe av hele dagen, er du trenger ikke å våkne opp om morgenen til å gjøre en matlaging, en personlig kokk den beste løsningen for deg.

No comments:

Post a Comment