Saturday, January 7, 2012

Europeiske tekanne: Teakettle som slo seg ned I Vest

Europeiske tekanne har blitt en amerikansk arvestykke som de fleste av oss trodde stammer fra her. Håndverkere og glassblowers fra Europa har immortalized sine båter for det amerikanske markedet, der de fleste europeiske Teakettles selges som gaver.


En tekanne gjør et attraktivt gave utvalg som legger til tegn i et kjøkken og er praktisk for daglig formål. En enorm mengde historie og kultur er knyttet til tekanne. Sin oppfinnelse dateres tilbake til 1500-tallet. Målet bak oppretter denne kjøkken stift var å gi et fartøy å brygge og tjene te.


Te har blitt et populært drikke siden den ble funnet i det tredje århundret. Te-anlegget ble først dyrket i det fjerde århundret. Dette anlegget er faktisk et tre av evergreen variasjon og kan vokse opp til en høyde av ca 50 meter. Men for dyrking formål, er det vanligvis livsløpet til busker og lov til å vokse opp til en høyde på fem meter.


Oppdagelsen av te har diskuteres opprinnelse. Noen gi kreditt til den kinesiske keiseren kalt Chen Nung som hersket i det tredje århundre. Det sies at han en gang satt under et tre å koke vannet for å drikke. Bladene av treet Camellia sinensis falt i hans bolle. Den resulterende blandingen var så godt at det bedt om å lage te.


Noen attributt oppdagelsen av te til en Dharuma Buddhistisk munk som dro til India fra Kina i det femte århundre. Det er rapportert at han oppdaget en brygget drink fra bladene av te planter som bistått i å holde ham flyalarm og våken.


Te, var som praktiseres i oldtiden ikke så enkelt som det er i dag. På åttende-tallet var te blader rullet manuelt og deretter tørket. Disse tørkede blader ble bakken til et pulver, blandet med salt og formet inn kaker. Hvis du vil lage te, ble en kake droppet i en bolle med kokende vann for å danne en tykk væske. I de senere årene begynte den løs pulver som brukes. Pulver ble blandet med varmt vann og en skum ble pisket opp, preges, og blandingen ble strømmet.


Teapots ble først introdusert i Kina under Ming-dynastiet. De ble laget av lilla leire kalt "zisha". Teapots ble også kjent som teakettles og brukes i Europa bare etter 1610, da de nederlandske importørene introdusert te det. I det attende århundret teapots ble laget av Porselen og inneholdt kunstmalerier på sin avrundet overflater. Engelske lagt sine berøring ved å blande bein aske med Porselen leire for å gi den en fersk utseende. Utviklingen av tekanne spredte hundrevis av år å oppnå sin nåværende form. I dag kan teakettles funnet i store varianter som strekker seg fra leire, porselen, glass til selv steintøy.


Det er visse faktorer skal holdes i tankene mens du merker til høyre
tekanne. Europeiske tekanne er den mest etterspurte av alle teakettles. Må huske å sjekke følgende:


1.. Utseende - en ting av skjønnheten er en glede for alltid. Det er det første trinnet ved å velge en europeisk tekanne som er visuelt tiltalende. Det skal se god nok til å gjøre en person lenge å bruke den. Et attraktivt teakettle blir en samtale stykke, og gjør du vil vise den til dine gjester.


2.. Materiale - høyre materiale er basert på at du vil legge den til. En leire- eller Porselen tekanne er en god idé Hvis du bare vil ha noe å tjene te i. En spesiell glass tekanne er ideelt hvis du ønsker å unngå unødvendige problemer som du kan brygge samt tjene te i den. Det er solid nok til å brukes på stovetop og samtidig, det gjør for ganske te ware for gjestene.


3.. Håndtere - sikre at håndtaket på et materiale som ikke får oppvarmet gjør det vanskelig å holde. Dette bør være spesielt sett når du kjøper en stovetop tekanne. Et håndtak som blir varmt på oppvarming vil bare tjene til å øke dine problemer og risiko for brenning fingrene.


4.. Flyt - en god tekanne er en der væsken vil flyte ut jevnt gjennom tut uten risiko for lekkasje. Hvis tekanne er utstyrt med en infuser, dens enda bedre, som te vil automatisk bli anstrengt på pouring.


5.. Tetthet - må du huske å sjekke at lokket på tekanne
tett utstyrt. Dette vil sikre at te vil forbli varm lenger, og er avgjørende for brewing god te (i et glass tekanne bare).


6.. Tyngdepunkt av tekanne - Prøv denne liten test. Fyll tekanne med vann til tre fjerdedeler av kapasitet. Løft og helle vann i en kopp. Hvis du finner noen problemer, eller hvis hånden blir ubalansert, er den tekanne tyngdepunkt ikke riktig. Avvise et slikt element umiddelbart.


Stilen som brukes på europeiske tekanne er en ideell kjøkken gave til noen nesten enhver anledning - en fødselsdag, jubileum eller Morsdag.

No comments:

Post a Comment