Sunday, January 15, 2012

Riktig sesongen støpejern-kokekar

Støpejern Kjøkkenartikler er en gammeldags form for Kjøkkenartikler som har fortsatt en plass i dagens verden av moderne matlaging. Du vil finne alle typer støpejern Potter, pans, skillets, tekjeler og selv store nederlandske ovner. De som rutinemessig bruker støpejern sverger ved sin allsidighet og holdbarhet. Jeg personlig tror at et godt sett med støpejern Kjøkkenartikler er vanskelig å slå for de fleste behovene matlaging.


Det er noen forhold som du har til å møte når du bruker støpejern. En av disse er krydder nye støpejern elementer som du kjøper eller vedlikeholde krydder av de som du allerede eier. Krydder i støpejern er nødvendig for å fremme en non-stick-overflate på kokekar, og gjøre det enklere å rengjøre. En annen vurdering når håndtere støpejern Kjøkkenartikler er å opprettholde elementene i et miljø der de ikke vil begynne å rust. Rust er en sann fiender ellers holdbar produktet. Hvis disse to betingelser er oppfylt, kan deretter støpejern kokekar som du kjøper i dag, fremdeles være i hverdagen tjenesten hundre år fra nå.


Den første aspektet av krydder støpejern er å starte med en ren pan. Ta den nylig kjøpte varen, og Fjern alle limet fra klistremerker og andre utenlandske materiell som ikke tilhører. Vask med varmt såpevann pan og tørking det helt er vanligvis tilstrekkelig. Neste, pre-heat din ovnen til om lag 250 til 300 grader Fahrenheit. Det neste trinnet er å bruke smult eller noen andre dyr fat som bacon fett for å starte prosessen med krydder. Unngå vegetabilske oljer, som de pleier å få svært klebrig og kan ødelegge en splitter ny pan. Frakk på innsiden av pan med smult, og plassere det i ovnen pre-heated i ca 20 til 30 minutter. Du vil holde et øye med det å sikre at fett ikke blir for varme og begynne å røyke under denne prosessen. Når tidspunktet er passert fjerne panoreringen og bli kvitt overflødig fett i støpejern pan. Deretter satt pan tilbake i ovnen for en annen 20 minutter eller så å fullføre krydder-prosessen. En ny støpejern pan kan kreve flere behandlinger som dette for å etablere en god "lag" av krydder. Hva jeg mener er at du kan ha å gjøre dette et par ganger før pan begynner å bli virkelig non-stick og enkel å bruke for daglig matlaging jobber. Etterpå kan du bruke støpejern å lage mat, og det ville ikke vondt for å bruk den for å steke bacon eller noe fettstoffer hver gang på en stund for å opprettholde god krydder på pan.


Som nevnt tidligere, er rust en av støpejerns sann svakheter. Rust kan raskt slå en vakker, godt erfarne pan i en ubrukelig skamplett at du ikke er helt sikker på hva du skal gjøre med. Hindrer at støpejern rusting er enkelt Hvis du husker noen retningslinjer. Alltid store din støpejern på et tørt sted. Ikke holde det under kjøkkenet vask eller hengende over din komfyren der det vil bli utsatt for en jevn tilførsel av damp. Aldri satt din støpejern bort uten grundig tørking det. En enkel måte å tørke støpejern er å plassere den i en varm ovn i omtrent fem minutter eller sette den på et kokeapparat brenner på høy for et minutt eller så. Dette vil brenne av eventuelle overskytende vann igjen fra når du vasket og garanterer nesten unngåelse av rust. Hvis du oppdage at din støpejern skatter har blitt rusted over tid, er det fremgangsmåten for å gjenvinne dem. Du kan selv kommer over et vakkert historiske stykke støpejern på verksted salg og Loppemarked, og bestemmer deg for å gjenopplive den.

No comments:

Post a Comment