Wednesday, February 1, 2012

Hvordan få en omelett

Egg er høy-kvalitet protein og er rimelig. De egner seg til et uendelig antall smaken kombinasjoner, og er grunnlaget for et stort utvalg av fantastiske retter. Omelett (noen ganger stavet 'omelett') er en parabol, og denne artikkelen vil diskutere grunnleggende teknikker og tips om hvordan du klargjør en omelett.


Ja... Hva er en omelett? En omelett er en parabol med banket egg som er tilberedt før sett og brettet over, ofte rundt en fylling av ost og/eller grønnsaker. De er utrolig lett å forberede og kan gi en rask, men imponerende, kveldsmåltid å tjene på slutten av en travel dag. Omelets kan også være en elegant bygning på frokost eller lunsj-menyen.


En individuell omelett er vanligvis forberedt med 2 eller 3 hele egg, selv om de kan være beredt fra egg hvite bare. Liste over passende fylling ingredienser er ganske lang, og kombinasjonen av fyllinger skal inkluderes i en omelett kan variere uendelige. For å nevne bare noen god omelett fyllinger, kan man velge: terninger tilberedt Tyrkia eller kylling, hakkede tilberedt skinke, røkt laks, Krabbekjøtt, tilberedt reker, crumbled tilberedt bacon, proscuitto, gressløk, shredded cheddar, sveitsiske eller jack OST, bell peppers, spinat, sauteed sopp i form, hakkede tomater (utelate frø og masse), blitt, hakket kjtt løk... valgene er begrenset bare av fantasien. Fyller ingredienser enn OST kan bli utelatt å opprette et vanlig OST omelett.


Som nevnt ovenfor, omelets er enkle å lage, og noen kan mestre teknikken. Følge bare følgende fremgangsmåte og forbereder perfekt omelett blir så enkel som scrambling egg.


Grunnleggende teknikk for å forberede en omelett...


1. Start ved cracking 2 eller 3 egg i en bolle. Visp egg med en ledning whisk sammen eller forgrener seg til yolks og hvite kombineres. Én eller to spiseskjeer melk eller vann kan bli lagt til å gjøre egg fluffigere. Legge seasonings som bakken sort pepper, favoritt urter, etc., til egg-blanding hvis ønskelig. (Unngå å legge salt som det vil seig eggene.)


2. Frakk en 8 - eller 10-tommers nonstick omelett pan eller skillet med ingredienser: og varm nålespissen over medium varme. Jo mindre pan, jo lettere vil det administrere omelett, men hvis du bruker mer enn 3 egg, en pan av større størrelse vil være behov for.


3. Når pan er varmt, Hell i egg-blanding og forsiktig snurr pan å distribuere jevnt egg.


4. Egg vil begynne å angi etter 20 eller 30 sekunder. Når kantene er angitt, forsiktig skyve dem mot midten, og tillate uncooked væsken å strømme inn i utsatte pan.


5. Når egg er ca 70 til 80% solid, kan du legge til fyll ingrediensene på den ene siden bare i en half moon form, og det er en liten plass rundt omkretsen slik at fyllinger ikke søl ut. Tilsett ikke for mye fylling, eller ellers vil det være vanskelig å kaste omelett.


6. En gang egg tilberedt kjøre tindene for en gaffel rundt kanten av omelett at egg-lag ikke har fast. Nøye kjøre Slikkepott under tomme halvparten av omelett og forsiktig kaste seg over toppen av den fullstendige halvparten.


7. Gi omelett å forbli i pan for en ytterligere 30 sekunder. Ta Slikkepott og kjøre den under omelett Hvis du vil være sikker på at det har ikke fast til pan. Vinkle panorere over en servering-plate, og skyv omelett ut av pan bort på platen. Gir 1 servering.


Hvor å skille et Egg...


Mange mennesker som ønsker å redusere fett og Kolesterol i deres dietter, forberede omelets med egg hvite bare. Skille egg hvitt fra egg eggeplomme er en enkel ferdighet å mestre. Bare følg de trinnvise veiledningen nedenfor:


1. Friske egg skille lettere enn eldre, så velg de ferskeste egg som mulig.


2. Lett sprekk skallet av ett egg ved midtpunktet på kanten av en bolle. Glass, keramikk, eller stål er foretrukket som en plast bolle ikke vil crack egg shell også.


3. Med tommelen plassert på hver side av sprekk, nøye åpne skallet i to halvdeler, og pass på at at egg eggeplomme forblir i en halvdel av skallet.


4. Over bolle, forsiktig helle egg eggeplomme frem og tilbake mellom to skallet halvdeler, slik at egg hvit for å falle i bollen mens du holder eggeplomme i shell.*


5. Når alle hvite er i bollen, legge eggeplomme i en dekket beholder og kjøle for senere bruk i sauser, custards og krem fyllinger. Forkast shell, eller Legg til kompost.


* Merk: Vær forsiktig så du ikke pierce eggeplomme på grov kanten av egg shell, da dette vil føre til eggeplomme å blande med white. En liten mengde eggeplomme i egg hvitt er ikke et problem når du lager en omelett, men hvis hvitt er ment for bruk i å gjøre en meringue pålegg, selv tiniest mengden egg eggeplomme blandet med hvitt vil forhindre riktig whipping.


Omelett Tips...


~ Det er best å ikke legge til salt egg før matlaging. Du gjør dette vil seig egg.


~ Egg kommer i forskjellige størrelser. De fleste oppskrifter forutsetter at du bruker store egg.


~ For å redusere fett, kan omelets klargjøres ved hjelp av bare de egg hvite. To egg hvite er tilsvarer én hele egg.


~ En egg hvitt er enklest å slå ved romtemperatur. Hvis tiden tillater det, kan du ta egg ute av kjøleskapet omtrent en halv time før du bruker.


~ Tillegg av en spiseskje eller slik av vann eller melk banket til egg vil resultere i en fluffigere omelett. Dette, men er bare et spørsmål om personlig preferanse.


~ Mange omelett oppskrifter ringe for smør. Smør hindrer bare ikke omelett stikker til pan, men det også forbedrer smaken av omelett. Hvis du vil unngå smør, kan en olivenolje oppslag eller nonstick matlaging spray brukes.


~ Når du bruker en non-stick-pan, reduseres mengden smør til halv beløpet som er angitt i oppskriften.


~ Hakkede grønnsaker kan bli sauteed i en liten smør eller olivenolje før du legger dem til i omelett.


~ Hvis frisk sopp er brukt som en ingrediens, bør de alltid sauteed før du legger dem til i omelett.


Din perfekte omelett...


Hvis din matlaging ferdigheter har vært begrenset til serverer eggerøre, ta litt tid til å gå og utvide din horisont ved å lære hvordan å forberede en omelett. Du vil ikke angre på det og familie og venner vil bli sterkt imponert.


Omelets er raskt og enkelt å gjøre, og med det brede utvalget av fyller ingredienser, deres allsidighet ville tillate du å introdusere mye variasjon til måltider.


Vurder inkludert omelett forberedelse i matlaging repertoar. Du ønsker kanskje å følge omelett oppskrifter ordrett i begynnelsen, men med litt erfaring vil du raskt bli en ekspert omelett chef å opprette din egen varianter av perfekt omelett.


Copyright © 2005 Janice Faulk Duplantis

No comments:

Post a Comment