Wednesday, February 15, 2012

Å velge rett kjøkken bestikk

Kjøkken kniver komme i alle størrelser og former. Hver liten variasjon resultater i en annen bruk. Det er lenge de, kort de, bredt seg, smale seg, buet seg, vinklet seg, og listen går videre og videre. De er laget av karbonstål, rustfritt stål, stemplet stål keramiske eller selv plast. Bedre kniver er balansert slik som de blir brukt de ikke føler klosset. Klosset jeg mener de føler tunge eller lys i den spisse enden. Riktig balanse forenkler belastningen på brukeren. Tak eller håndtakene har gjort store fremskritt lettere ytterligere belastning på brukeren. Skarphet er også en viktig faktor i lettere belastningen på brukeren. Hvilken type kant brukes til en bestemt kutte eller slicing prosjektet er svært viktig.


Stiler


Størrelsen og form av kniven bestemmer bruken primære. Cook's eller chef's kniv brukes til tung plikt skjæringen nødvendig på kjøkkenet. Det er vanligvis en lengre, tunge konstruert kniv som vil håndtere misbruk av overzealous cook. Slicing, dicing og chopping, er noen av de viktigste bruker av the cook's kniv. Slicing kniven er for bruk i slicing mat som skinke eller store klip av kjøtt. Brød kniven har normalt en tynn taggete kniv. Taggete kniv at det kan lett skjære gjennom et brød av brød eller en tomat uten crushing eller rive. Biff kniven er normalt en mindre versjon av slicing kniven, utformet for individuelle bruk. Kniven brukes oftest av eventuelle cook er paring kniven. Det er en liten kniv som er enkel å håndtere, og kan brukes for å klippe, peeling og dicing frukt, grønnsaker, meats, oster, etc.


Konstruksjon


Måten kniver er konstruert bestemmer flere ting. Det finnes flere typer materiale som er brukt i produksjon av materialet blad.


Carbon Steel kniver er laget av jern med om lag 2% karbon. Denne blad er enkelt nok, og har kanten godt. Ned siden av dette er de pleier rust, hvis de ikke er tørket umiddelbart etter vask. Over tid vil de få en mørk farge, anses å være så kvittere av en kvalitet kniv. Jo høyere prosentandel av karbon til jern, jo bedre bladet.


Kniver i rustfritt stål er laget av en legering av jern med 10-15% krom, kanskje noen nikkel og molybden med bare en svært liten mengde karbon. Denne typen materiale kan ikke gjøres skarpere skarp karbonstål bladet, men det er svært motstandsdyktig mot flekker og misfarging. Noen folk tror at overflaten blir misfarget imparts en smaken i maten.


Høy Carbon rustfritt stål blad kombinerer best fra begge verdener. De discolor ikke som karbon-blader, men de kan være skjerpet til en skarp kant som er langvarig. De ikke formidle enhver smaken i maten.


Titanium legering kniver er lettere og mer fleksible enn stål blad. Karbon i legering tillater dem å bli varme behandlet slik de vil holde en kant godt. De ikke formidle enhver smaken i maten, enten.


Keramisk kniver er laget av keramikk. De er ekstremt vanskelig og vil holde sin kant i lang tid. De vil redusere glasur på en middag plate, og bør bare brukes på et skjærebrett. Ned siden er at de må være profesjonelt skjerpet.


Plast kniver er ikke meget sterke, og er spesialisert i bruk på kjøkkenet. De brukes til å klippe ut grønnsaker, slik at de ikke snu mørkt.


Laminat kniver er laget av lagvise forskjellige materialer sammen. Hvor mange mulighetene er endeløse. Den eneste måten å avgjøre hvis du vil ha en av disse typene er å kjøpe og prøve.


Stål blad er forfalsket eller stemplet.


Smidde kniver er laget i en detaljert prosess som tar mye tid, og kan gjøres ved dyktige håndverker. Jeg vil ikke gå i detalj her, men denne typen blad er oftere enn ikke foretrukket av kokker.


Stemplet kniver er utformet for å bli gjort i massen. Kvaliteten på metallet som ble brukt er slik at det kan bli jobbet raskt i en ferdig vare. Denne typen kniv er billigere enn den falske, men det må erstattes med jevne mellomrom.


Business-kant


Typen og utformingen av kniv kanten bestemmer hvordan den skal brukes.


Flatt terreng kniver er tapered fra ryggraden til kanten. Denne blad er veldig sterk, men det er tungt.


Hul bakken kniver ser mye som den Plane bakken unntatt starter om halvveis opp bladet det er bakken i en konkav figur. Det er svakere enn bladet flatt terreng, men har fordelen av å være lysere.


Taggete kniv ser ut som en så. Det er ideelt for kutte tingene som er vanskelig på utsiden og myk på innsiden. Det faktisk tårer mat i stedet for å bruke kutte, så den ikke bør brukes for alle typer mat.


Håndtere


Håndtaket av din kniv kan gjøres fra en rekke forskjellige materialer. Grunnleggende håndtakene er tre, plast, sammensatt og rustfritt stål.


Tre håndtakene er laget av hardt. Tre håndtakene er den mest attraktive og blir ikke glatt vått. Noen individer hevder porøsitet treet beholder bakterier, og nekter å bruke dem. Dette er opp til enkelt som om denne faktoren er inkludert i beslutningsprosessen.


Plast håndtakene kan være støpte inn i nesten hvilken som helst figur som du kan forestille deg. Moderne plast håndtaket har utviklet seg til ergonomisk utformet enheter som er designet av en datamaskin. De passer hånden pent, men mange polet mennesker klage om "en størrelse passer alle"-konseptet. Også, plast referanser kan bli glatt vått.


Sammensatt håndtakene innlemme beste av det tre og plast materialet. De er enkle å ta vare på og noen kokker vil bruke ingenting annet.


Rustfritt stål-referanser er langt den mest holdbare. De er mest sanitær, men kan være vanskelig å håndtere vått. Produsenter danner dem med støt og finger riller til for å unngå dette problemet.


Konklusjon


Denne informasjonen er ikke med noen midler alt det er å vite. Det bør gi deg den grunnleggende informasjonen du trenger å ta en kvalifisert beslutning. Det finnes mange variasjoner til de som er oppført. Å velge din kniv avgjøres av flere faktorer. Hvor ofte vil du bruke en bestemt kniv, hva vil det vil bli brukt for, og hvor mye er du villig til å bruke er bare noen av tingene du bør se på. Forhåpentligvis vil informasjonen gitt gi deg en grunnleggende forståelse og en idé om hva du kan se etter når du kjøper din kjøkken bestikk.


Johnny Shaw
Aldri gi opp, aldri overgi

No comments:

Post a Comment