Tuesday, February 7, 2012

Helsefordeler basilikum

Basil er en populær urt i italienske kjøkken, spesielt i pesto. Dette urt duftende og flavorful, en slektning av peppermynte, er et utmerket, næringsrik tillegg til din salat med Pastasaus eller suppe.


En matrise av flavonoider finnes i basilikum, som bidrar til å beskytte celler og chromosomes fra skade. Studier har vist at to av disse flavonoider spesielt, orientin og vicenin, er nyttig i å beskytte celle strukturer og chromosomes mot skade ved stråling og oksygen.


Viktige olje av basilikum har vist seg å hemme veksten av flere typer bakterier, hvorav mange har blitt motstandsdyktig mot antibiotika. Denne viktige olje har blitt funnet for å hemme vekst av utbredt Stafylokokker, enterococcus, pseudomonas og e. coli bakterier, blant andre. Legge til basilikum å din vinaigrette vil både forbedre smaken og sikre at frisk salat Miljöpartiet er trygt å spise.


Eugenol, som du finner i viktige olje av basilikum, gir en anti-inflammatorisk effekt ved å blokkere et enzym kalt cyclooxygenase. Aspirin og Ibuprofen fungerer ved å blokkere denne samme enzym. Så, basilikum kan ha legende fordeler, og gi lettelse fra symptomene for provoserende problemer, som Revmatoid leddgikt og provoserende tarm betingelser.


Basil er også en god kilde av vitamin A, som bidrar til å forhindre skader til cellene ved frie radikaler. Vitamin a hindrer også frie radikaler oksiderende Kolesterol i blodet strømmen, og hindrer at Kolesterol bygge opp i blodkar.


Magnesium er også til stede i basilikum. Denne viktig mineral hjelper hjerte og blodårer å slappe av, og å forbedre blodstrøm. Andre næringsstoffer som finnes i basilikum inkludere jern, kalsium, kalium og vitamin C.


Frisk, krydret smaken og duften av basilikum vil våkne opp noen kjedelig salat eller suppe. Bruke fersk basilikum hele, eller shredded å legge til en serie av smaken din middag. Hvis du bruker fersk basilikum i en tilberedt parabol, må du legge det mot slutten av matlaging, slik at volatile-oljer ikke vil være spres av varmen.


Insalata Caprese er en enkel salat, ved å benytte tomater, frisk mozzerella OST, basilikum og olivenolje.


1/2 pund, frisk mozzerella, skiver 1/4 tommers tykke.
2 store tomater, skiver 1/4 tommers tykke.
1 kopp fersk basilikum blader.
salt og pepper
1/4 kopp extra virgin olivenolje.


På en servering-plate, kan du ordne mozzerella og tomat rundt kanten, alternerende mozzerella og tomat stykker.


Rive opp basilikum blader, og skvette dem på toppen av tomater og OST mozerella.


Sesong med salt og pepper litt.


Bare før servering, yr extra virgin olivenolje over salaten.


Serverer 4.

No comments:

Post a Comment