Friday, February 24, 2012

Tradisjonelle Balsamic eddik For olje og eddik oppskrifter og gaver

Tradisjonelt stammer balsamic eddik fra Modena, Italia.


Selv i dag, er de fleste berømmelse balsamic eddik bare produsert i Modena og Reggio, Italia. Den første dokumenterte referansen til balsamic eddik ble angivelig gjort i 1046.


En flaske balsamic eddik var en gave gitt av Marki Bonifacio, Sir Canossa slottet til keiser Enrico III av Franken. Det var kjent som en effektiv desinfiserende i middelalderen. Det ble også brukt for medisinske formål og kjent som et mirakel kur for forskjellige problemer som strekker seg fra sår throats til Arbeiderpartiet smerter. Å gi balsamic eddik som en gave har fortsatt gjennom århundrene. Selv i dag, er det i vogue å gi gourmet balsamic eddik som en housewarming gave.


Inngåelse av balsamic eddik har transcended århundrer av familietradisjon og ekspertise. Noen mener at første batch balsamic eddik ble gjort ved en tilfeldighet, en gave for forholdet. Det er antatt et lite antall for tilberedt druer, og må, ble glemt og funnet etter en lengre periode. Over tid, hadde det gjennomgått en prosess av naturlige acetification, (en prosess av konvertering til eddiksyre eller eddik). Alderen eddik hadde kjøpt en tykk konsistens og en søt og sur smak.


I dag, produksjonsprosessen balsamic eddik er komplekse, og har vært perfected over år av forskning og vitenskapelig forbedring. De 'må' (unfermented juice) av druer brukes. Trebbiano variasjonen brukes for rød og Spergola er for hvite sauvignon. Denne må er tilberedt langsomt i kobber skip over en åpen flamme for direkte. Det er tilberedt till innholdet er redusert til halvparten som resulterer i en fruity sirup som er tykk. 'Mor' eddik legges noen ganger på dette punktet. Det er en slimy substans som består av gjær og bakterier som utgjør over overflaten eddik. Du kan eventuelt legges også eldre alderen balsamic eddik. Dette hjelper acetification prosessen.


Væsken, plasseres i tre fat for aldring. Varianter av tre tillatt som skal brukes i tønner er kastanje, oak, cherry, mulberry, aske, einebær og acacia. FAT endres med jevne mellomrom slik at Eddiken imbibes smaker av forskjellige skogen inn i sin egen. I Italia, er balsamic eddik alderen for en periode på 12 år, minimum for å erverve etiketten for 'balsamic eddik'. Når du velger en balsamic eddik å gi som en gave for gourmet, er det viktig å kjenne kvaliteten på Eddiken. En 12 års alderen eddik er merket som "Tradisjonell" og de som er i alderen i over 25 år, kalles ekstra Vecchio. Kvaliteten avgjøres av et konsortium styrende organ som er like de som etiketter franske og italienske viner. Balsamic vinegars som finnes rett uten etiketter vanligvis er i alderen mellom 6 måneder og 1 år i rustfritt stål tanker. De kan også er i alderen i trefat for en periode på 2 til 12 år. Mange vinegars på markedet som ikke er kalt "Traditionale" er en blanding av eddik, sirup og andre tilsetningsstoffer og er ikke sant balsamic i henhold til italiensk behov. Mange av disse type vinegars vises i nominell Gavekurver.


Balsamic vinaigrette oppskrifter er blitt svært populære. Nedenfor er en oppskrift på en enkel balsamic vinaigrette dressing å friske opp dine salater.


Enkel Balsamic Vinaigrette Dressing


Tilberedningstid: 15 minutter Servings: 10


Ingredienser:


2 kopper extra virgin olivenolje
2 cloves av hvitløk for frisk, knust
¼ kopp alderen balsamic eddik
½ kopp hvit rødvin eddik
¼ kopp hakkede fersk timian blader
¼ kopp hakkede fersk basilikum
¼ kopp fersk gressløk, fint hakkede
¼ kopp fersk estragon, hakkede
¼ kopp fersk oregano, hakkede


Metoden:


Kombiner olivenolje og begge typer eddik i en bred bolle og bland godt. Plukk av etiketten og knuse hvitløk cloves, skjeen i blanding. Legg til gjenstående ingrediensene og blander eller Visp godt. Du kan bruke en food prosessor for å blande. Satt til side i kjøleskap, og la sitte over natten på seks timer. Du kan tjene som en vinaigrette dressing over våren salat greener eller frisk skiver tomater.


Olivenolje og alderen balsamic eddik blir populære gaver for anledninger som bursdager og housewarming presenterer. Du finner en elegant gourmet gave sett til en rimelig pris på fremragende kvalitet. Det er en ideell gaveide for alle som setter pris på kvalitet og de finere tingene i livet.

No comments:

Post a Comment