Tuesday, February 28, 2012

Hvordan velge Bbq-That�s For deg

Uansett hva slags mat du vil grill, er det en grillfest der ute som er perfekt for dine behov og ditt budsjett.


Når det gjelder utendørs underholdende, eller bare nyte en varm sommerdag, er Grill en viktig del av hele opplevelsen. Om du leter etter bærbare og disponibel modeller, eller en rustfritt stjele, state-of-the-art-apparat med alle de nyeste gadgets, er det alltid en swath av forskjellige å arrangere grillfester for din gjennomlesning.


Husk, det er ikke bare din matlaging ferdigheter som vil diktere suksessen til barbequed måltider, men også å velge riktig Grill å imøtekomme til din utendørs matlaging behov og ønsker.


Tross alt, er lite mer wasteful enn betaler gode penger for ekstra funksjoner som du aldri bruker, eller å måtte prøve å gjøre middag for femten personer på en ett kvadrat foten grill. Derfor, før du drar ut til store grill, eller selv før shopping rundt på nettet, du må du vurdere de ulike elementene som bør diktere den endelige avgjørelsen av BBQ.


Blant de viktigste faktorene for å huske er:


a. hvor mye du vil betale
b. hvor mange personer du vil vanligvis være cooking for
c. hvor mye plass du har i din hage for matlaging
d. hvordan (og hvis) du vil lagre det i vinter


Når du har disse svarene funnet ut, vil du kunne begynne å tenke på de forskjellige Grill-typene som er tilgjengelige for deg.


Hvis du vil bare være matlaging sporadisk, og på en mindre skala, kan disponibel grilling – folie skuffer med sine egne kull og lettere papir – være akkurat det du leter etter. Disse er svært enkle å lyse, og vil brenne godt for nok tid til å lage mat noen rimelig måltid. Disse er ideelle for matlagingen i små mellomrom eller matlaging på piknik (der branner er tillatt), men det bør ikke være ditt valg hvis du er ute i alvorlig utendørs matlaging.


Å arrangere grillfester kull og gass kommer i mange forskjellige former og størrelser, og er ofte som kan skjules for enkel oppbevaring. Noen er på hjul, og mens andre krever at rundt 5 meter patio plass, andre trenger mindre enn halvparten av det. Selv om noen har siden brennere, rotisseries, stekeplater, kokeplater og andre mat oppvarming Innretning, er det viktig å vurdere grunnleggende først, og bygge derfra.


Først, sjekk ut matlaging plass. Vil plassen være stor nok til å håndtere hva du vil trolig være matlaging? Neste, ta en titt på størrelsen på hele grillen. Husk at du ikke bare trenger å ha nok plass for det, men også for deg selv for å omgå det, så vel som tabeller for å holde din tilbehør, marinader, sauser, uncooked mat, og naturligvis, for folk som vil spise din mesterverk. Husk at du også må nok plass i garasjen eller skur til å lagre Grill om vinteren.


Din Grill bør være tøff nok til å håndtere den store utendørs, i tillegg til slitasje som du vil påføre på den. Dette betyr Solid utførelse, metall arbeid, og korrosjonsbestandige maling og tilbehør. En cover er ofte svært gunstig å holde ut en sprute av regn, slik at du kan vurdere som en god investering.


Til slutt, ta en titt på enkelt belysning, rengjøring og kull fjerning. Etter det, alt du trenger å vurdere er farge og utseende av grill, og hvordan det vil kompliment din hage.

No comments:

Post a Comment