Thursday, February 9, 2012

Bli kjent med din kokekar

Hvis du velger kokekar for kjøkkenet innebærer noen visse peker du bør vurdere: budsjett, matlaging og å spise vaner, din familie størrelse, etc. En av de viktigste punktene i å velge Kjøkkenartikler er materiale den er laget av. Ofte, en slike viktige detaljer er bare oversett eller anses å være mindre. Faktisk, riktig forståelse av forskjellene mellom kokekar materialer vil hjelpe deg i å gjøre det beste valget og ytterligere på, vil hjelpe opprettholde din kokekar i god form.


Rustfritt stål Kjøkkenartikler er svært vanlig Takk til moderat prisen og en rekke kvaliteter, for eksempel god strekkfasthet, utmerket korrosjonsbestandighet og ikke-reaksjon med alkaliske eller syreholdig materialer. Ved hjelp av rustfritt stål Kjøkkenartikler gjør det mulig å bruke mindre olje og det bedre bevarer næringsrik verdien av mat. Ulempen er at rustfritt stål ikke gjennomføre varme vel, så kokekar krever en tykk aluminium eller kobber kjerne i bunnen, og noen ganger, sider for å utføre varme jevnere og lage kokekar flere forståelsesfull for varme. Rustfritt stål Kjøkkenartikler omsorg er ganske enkelt som det kan vaskes i oppvaskmaskin og skrapt med nylon pads. Spesielle rustfritt stål rengjøringsmidler vil hjelpe til med å bringe shine tilbake.


Non-stick Kjøkkenartikler er en velsignelse når matlaging og sirkulasjon klebrig typer mat. Denne bestrøket overflaten betyr også du vil trenger mindre olje eller fett og ta knekken på den. Men du må være forsiktig mens du bruker og vaske non-stick kokekar. Unngå riper på overflaten, eller det vil miste sin egenskaper. Bruk bare tre, plastikk eller bestrøket kasseroller når matlaging. Vask i varmt såpevann, men aldri i oppvaskmaskin.


Støpejern er relativt billig, opptar varme jevnt og når oppvarmet, holder den i lang tid. Slike Kjøkkenartikler er bra for deep-frying og treg matlaging. Hovedproblemet er at det rusts, flekker og blir Ruflete når utsatt for air, fuktighet og visse matvarer. Ikke vaske støpejernsovn kokekar i såpevann, prøv i stedet tørke rent med en papirhåndkle. For å forhindre rusting, fjerne eventuelle mye fuktighet fra overflaten og frakk med olje før lagring av.


Aluminium Kjøkkenartikler er ganske billig sammenlignet med andre materialer. Det er veldig lett ennå sterk. Det er en god leder av varme og forvrenge ikke enkelt utsettes for høye temperaturer. Den åpenbare ulempen er sin reaksjon på syreholdig og alkaliske matvarer som fører til korrosjon og spoiling smaken av maten tilberedes. Det er hvorfor det er ofte belagt med rustfritt stål eller anodisert belegg for å beskytte maten. Det krever ikke noen spesiell omsorg, vanlig vask i en såpevann er nok. Hvis imidlertid overflaten har eloksert belegg, du bedre unngå vaske kokekar i oppvaskmaskin og være forsiktig så du ikke skraper i mål.


Linjert kobber Kjøkkenartikler er ganske dyrt, men har en rekke fordeler. Den utfører og Svar å varme svært godt kjøler ned raskt når fjernet fra varmen, hindrer mat brenning og å bli overdone. Kobber Kjøkkenartikler er et godt valg for mange matlaging metoder. Hovedproblemet er at kobber samvirker med alt det kommer i kontakt med. Fuktighet i luften anledninger den å danne en film på det som er giftige og salt mat fører til en kjemisk reaksjon som kan gjøre mat har en metallisk smak. Av den grunnen kobber Kjøkkenartikler er lined med Tinn, sølv eller rustfritt stål for å forbedre sin kvaliteter. Pleie inkluderer delikat vask med såpevann og jevnlig pussing med spesielle kobber polsk å holde sitt lys skinne i kobber.

No comments:

Post a Comment