Monday, February 27, 2012

Breadmakers For enkel bakervarer

Et brød maker er en Hjem enheten som har revolusjonert prosessen med å lage brød. Først produsert i 1986 i Japan, breadmaker siden deretter flyttet sin vei til hjem i USA og Storbritannia. Ved hjelp av en breadmaker, har automatisk bakervarer blitt mulig og mer praktisk.


Som med vanlige bakervarer, må ingredienser først måles i henhold til oppskriften. Blandingen er deretter helles i brød pan som er plassert i maskinen. Breadmaker vil ta noen timer å bake brød ved først å slå blandingen i en dough og bakervarer til slutt det. Prosessen med å gjøre dough er hjalp av en innebygd padle. Når den bakervarer er gjort, og har fått lov til å kjøle seg ned, er brød deretter frigjort fra pan brød. Padle i bunnen av brød bør fjernes fra sin plass.


Breadmaker brød er mye lettere å få bortskjemt sammenlignet med kommersielle brød fraværet av tilsetningsstoffer. Det er imidlertid mulig at surdeig startbilde kan bli lagt til ingrediensene å forlenge hylle livet av brød.


Breadmakers har innebygde tidtakere som kan angis for enklere bakervarer. Andre maskiner kan programmeres til å klargjøre bare penger og ikke å bake brød senere, i dette tilfellet dough er bakt i ovnen. Breadmakers har også andre bruksområder. De kan være satt til lag syltetøy, pizza baser, hvete-fri brød, kaker og pasta og i noen tilfeller, mochi - en japansk ris brød.


Punkter for å velge en breadmaker:


-over-all kapasiteten på bakervarer loafs
-produsert av kvaliteten på brød
-hele tiden det tar for å gjøre én brød
-de anbefalte programmene
-type: kan enten være enkelt brød breadmaker eller multi brød breadmaker


Men kan som med vanlige bakervarer det oppstå flere problemer angående kvaliteten på brød som er produsert. Dette kan enten skyldes prosessen med bakervarer eller kvaliteten på breadmaker selv.


Doughy brød


Dette problemet gjelder i utgangspunktet temperaturen i breadmaker. Det innebygde termometeret må lese 190 F. Når den bakervarer er over og brød er fortsatt doughy, kan du velge å fortsette bakervarer det i en konvensjonell ovn eller vente til breadmaker kjøler ned og starte hele prosessen på nytt.


Liten brød


Mangel på væske som er lagt til penger. Det innledes problemet dissolving av gjær. Hvis det brukes for lite væske, kan du ikke stimulert gjær for å produsere det nødvendige karbondioksidet, som er instrumental i å gjøre dough stige. Uten dette, brød kan bli tett og vil være mye mindre.


Skjulte eller flat-topped brød


Skjule er hovedsakelig knyttet til for mye tillegg av væske til penger. Gjær er i dette tilfellet altfor stimulert, produsere mer gluten enn penger kan holde tilbake. Dette fører til skjuling av brød struktur.


Brød stikker i pan breadmaker


Dette kan løses ved børsting breadmaker-pan med olje før du legger til vannet i penger. Dette fungerer godt i fleste konvensjonelle ovner også.


For mye opp til brød


Dette problemet kan kontrolleres med bruk av salt. Å legge til en halv teskje av salt kan være tilstrekkelig å holde går opp til brød i balanse.


En trenger ikke være en Einstein for å kjøre en enkelt maskin som breadmaker. Flere instruksjon og tips for selvhjelp, kan brukere sjekk manualen til maskinen.

No comments:

Post a Comment