Thursday, February 2, 2012

Komme tilbake i form med denne sunne lav Calorie oppskrift

Nå som ferien er over mye av oss vil bli kvitt noen overskytende vekt. Her er en lav calorie oppskrift som smaker godt, og vil hjelpe deg å nå dine mål.


Asparges er en deilig grønnsak som kan være forberedt på mange måter, fra supper på oppslag til å bli spist alene. Denne sunne lav calorie oppskriften er for asparges blader. Det har en rik smaken og en uslåelig smak.


Asparges har en unik smak når dyppet i sitronsaft som brukes i denne oppskriften. Det er ikke nødvendig for smør eller lagt fett her.


Hvitløk også legger til en fet smaken og gir stor antioksidanter for denne parabolen som kan bli servert som en snack eller side parabolen til noen måltid.


Ingredienser:


1 hel asparges
1 kopp hvit løk, hakkede
1 liten Roma tomat, terninger
1 tbsp. fersk presset sitronsaft
2 hvitløk cloves, terninger


Hvis du vil gjøre:


Ta en hel asparges og hogge av grov deler. Vask vegetabilske grundig.


Klippe asparges-blader av, én etter én. Du kan plassere dem i en liten kjele med bare et snev av salt og kaldt vann.


Legge til 2 hvitløk cloves vann og asparges. Cook denne vegetabilske på høy varme. Koke det i 10 minutter. Fjerne panoreringen fra varme og sted asparges blader på en stor porsjon tallerken.


Neste, hakke opp hvit løk og tomat. Sette spoonfuls av tomat og løk på hver asparges-blad. Husk å skjeen ut hvitløksfedd du innlegge koke asparges.


Sette hvitløk på hvert blad. Denne oppskriften krever fersk presset sitronsaft. Sitronsaft fra en flaske kan brukes. Klemme sitronsaft over hver asparges-blad. Hvis du ønske smør for dipping asparges i, kan du bruke lav fett eller fett gratis smør. Denne dipping metoden er valgfritt.


Flere løk og tomat kan brukes i denne oppskriften eller annen påfyll og krydder. Du kan eksperimentere for å finne den perfekte smaken for din asparges forlater.


Serveres straks.

No comments:

Post a Comment