Tuesday, February 14, 2012

Bakervarer fleksibilitet

Overalt hvor du ser, er det mye vekt på å kutte fettet ut av våre daglige dietter, men som ønsker å kutte ut fettet Hvis det betyr å kutte ut smaken? Når det gjelder bakervarer, og det er en måte å kutte ned på fett inntaket, uten å endre ingrediensene i favorittoppskriftene dine. Hvis du bytter til nonstick silikon bakeware, kan du kutte ned på fett inntaket med minimal innsats. Fordi bakeware er nonstick, du aldri må bruke smør, fett, eller fett på pans eller arkene for å sikre enkel mat fjerning.


De første silikon elementene laget utelukkende for bakervarer var liten silikon matter som passer fint på reknearket informasjonskapsel og lot deg bake informasjonskapsler med ut olje polymermaterialer cookie ark eller bekymre bottoms å få brent. Disse lille matter ble en stor suksess og butikker ble hardt presset til å holde dem på lager.


Som populariteten til disse mats vokste, vil produsenter utforske ideen om å gjøre mer bakeware fra silikon. De begynte å lage skjeer, spatulas og Blackhawks fans som kunne tåle høy varmer og kunne brukes med nonstick kokekar uten frykt for ødelegger belegget. Silikon kasseroller var det perfekte valget for candy å gjøre eller andre prosjekt som krevde en koke og klebrig væske å bli rørt.


Kjøkken forsyning produsenter også innført silikon gryteklut og ovn hansker. Fordi de kan tåle varmer opp til 500 grader, de er perfekt forsikringen at du ikke vil få brent når du trekker en varm tallerken fra din ovnen. De utfører ikke varme måten en klut gryteklut gjør og de er mye mer og enkel å holde ren enn tradisjonelle gryteklut. Hjem canners falt i kjærlighet med silikon baker's mitts fordi de kan faktisk nå inn i en pott med kokende vann for å fjerne et varmt glass mat når det var gjort behandling. Som en ekstra bonus gjør disse holdbar gryteklut smekk som lokket grippers å gjøre åpningen glassene et blunk.


Når silikon treffer kjøkken i form av bakervarer matter, kjøkkenutstyr og stk grytekluter, begynte kjøkken eksperter å se potensialet i dette materialet i hverdagen bakervarer. Plutselig nesten alle typer bakeware som tradisjonelt ble funnet i rustfritt stål, aluminium, glass eller steintøy ble tilbudt i brightly farget silikon. Butikkene begynte å selge muffin bokser, brød brød pans, kake pans og pie pans. De mest populære stykkene tendens til å være spesialitet utformet kake pans som lar deg gjøre kaker formet som alt fra roser til gresskar. De har mini kake pans som gjør individuelle, fancy formet kaker.


Populariteten til silikon bakeware skyrocketed som kokker begynte å se fordelene med å bruke dette materialet i sine kjøkken. Mat pop ut av silikon pans utrolig enkelt. Du må aldri fett, mel, eller aften bruk ingredienser: på en silikon-pan, og som legger til mange calories og fett (gram) lagret med hvert måltid. Silikon er svært fleksibel, og det er det enkelt å bøye og vri den slik at kaker og brød popmusikk ut enkelt. Du trenger aldri å tvinge bakt varer ut i pan, slik at de beholder det figur og du ser ikke mye delt og brutt kaker.


Silikon er en drøm for bakers når det gjelder å tjene jevnt tilberedt delikatesser. Materialet distribuerer varme jevnt, slik at du aldri ender med en kake som er brent rundt kantene og fortsatt ikke tilberedes i midten. Den har også kjøler ned raskt å sikre at du mat ikke vil fortsette matlaging og muligens tørke ut når du fjerne dem fra ovnen.


Fordi silikon er nonstick, er rengjøring en bris. En liten såpe og vann og eventuelle crumb igjen på din bakeware forsvinner. Det er nonporous, så beholder det aldri noen lukt fra matvarer du koker. Helt allsidig går fra ovnen til tabellen til fryser og selv kan bli kastet i oppvaskmaskinen. Når du er ferdig rensning den, lagring er et blunk. Med sin fleksibilitet, kan du vri den, bøye det, bretter eller mos opp slik at det får plass i den minste av skuffer eller skap.


Hvis du ikke har prøvd silikon bakeware, kan du legge til et stykke eller to å din kjøkken. Du vil bli overrasket over dens kvalitet og fleksibilitet.

No comments:

Post a Comment