Wednesday, February 22, 2012

Fransk trykk kaffe - stilen og smaken For kaffe

Franskmenn trykk stil av kaffefasiliteter produserer svært rik, aromatiske og velsmakende kaffe. Den bruker svært coarsely bakken kaffe som i utgangspunktet steeps i vannet brewing i flere minutter slik at alle smakene fullstendig pakke ut fra de kaffe grinds. På grunn av filtrering systemet er det alltid noen sedimenter som noen mennesker ikke liker.


En fransk trykk kaffetrakter har to deler: en straight-sidede beholder vanligvis laget av glass og en filter-stempelet som presser gjennom vann til å filtrere ut kaffen etter at det har gjennomsyret av. Denne stempelet fungerer også som lokket. Det er noen modeller av fransk trykk som er isolert som er bra for å holde ting varmt mens det steeps.


Brygge kaffe med en fransk trykk, bør du pre-heat karaffel mens du koke vannet ditt. Når klar, tom karaffel, legge til din kaffe, og legg deretter inn brewing vann. Du ønsker kanskje å hisse kaffe grinds rundt for å være sikker på at alle av dem er i kontakt med vann. Du bør nå sette stempelet/lokket på potten til å bevare varme. Trykk ikke det ned ennå, det er nødvendig å bratt for ca. fire minutter (litt mer eller mindre avhengig av grind arbeidet).


Når du føler deg kaffen er brygget nok, sakte trykke ned stempelet overlapping begrunnelse på bunnen. Ikke Tving stempelet. Hvis det ikke vil gå ned, løft stempelet opp litt og prøv på nytt. Filteret kan jam på grinds som er så fint. Ta bare deg tid, og det fungerer.


Til tross for hva noen kan si, er det vanligvis best å decant kaffe i en isolert servering potten. Hvis du lar kaffen i fransk trykk vil det fortsatt være i kontakt med grinds og holde brewing. Dette vil raskt ødelegge din kaffe. Andre hovedgrunnen til å helle din kaffe av er å holde den varm. Fransk trykk Potter er ikke godt isolert og kaffe kjøler av svært raskt.


Spille med tiden brewing og slipe grov til du får smaken som du liker best. Når du har gjort det vil du ha noen av tastiest kaffe hvor som helst.

No comments:

Post a Comment