Sunday, February 19, 2012

Når du bruker høy varme på din Grill

Mens noen mennesker virkelig synes å ha god til barbequing – er alltid grilling opp et perfekt måltid – for resten av oss, det noe som må læres, ikke noe som bare kommer naturlig. Tro det eller ei, er det teknikk involvert. Det er ikke bare et spørsmål om å følge din matlaging instinkter.


En av de viktigste hemmelighetene å vite nøyaktig hvordan du gjør et vakkert, godt måltid hver gang er å vite hvordan og når til å bruke høy varme eller svært varmt coals.


Selv om du kanskje har hørt begrepet "segl i juice" når det kom til barbequing, du selv prøvde noen teknikker hver nå og da, men med mindre du gjør det riktig, du vil ikke få det riktig. Mange Grill kokker cook grønnsaker og middels sjeldne steker ved hjelp av en høy varme for å svi utsiden av mat, og forsegle både juice og smaker i de beste resultatene.


Selv om denne teknikken er bra for matvarer som du ikke vil lage mat grundig, bør ikke det være mye. Hvis du er matlaging en kjøtt som hamburgere eller svinekjøtt ribber, må de være tilberedes gjennom hele veien for å unngå bakteriell forurense. Derfor, rålekkert dem å forsegle i juice ikke gjøre noe men gi deg tørr eller charred mat.


Dette kan forklares med å forstå hvordan som kjøtt kokker på en grill. Når den varmes, vil cellene og fiber av kjøtt stramme, klemme ut mye av juice. Derfor, hvis du er bare matlaging en kjøtt delvis, rålekkert det vil hjelpe til å beholde juice ved matlaging raskt det ytre laget av mat. Men dersom du forlater maten på denne høy varme, vil indre lagene cook for fort, vaporizing alle verdifull og velsmakende saft. Prøve teknikken et par ganger, til du får det riktig. Ta hensyn til hva du gjør, slik at når du oppnå den riktige fremgangsmåten, du vet hvordan å gjenta den.


Når du bruker høy varme, tommelfingerregelen er å lage mat på hver side for maksimalt fem minutter (totalt ti minutter). Etter ti minutter, skal noe som er du matlaging flyttes til side til en middels varme slik at den kan fullføre matlaging på at lavere temperatur.


Det er mange måter å gjenkjenne hvordan hot ilden virkelig er, å være sikker på at det alltid er perfekt for alle typer mat som er du matlaging på din grill. En av de vanligste testene er bare å holde hånden din et par inches unna grillen. Hvis du er bare i stand til å holde det der for ca. ett sekund, grillen er på en høy varme (det vil si over 600ºF). Hvis du klarer å holde hånden det du får et par sekunder, er det en middels varme (rundt 400ºF). På en lavere varme, vil du kunne hold din hånd det i over fem sekunder.


Husk at når det gjelder høy varme, praksis gjør perfekt og perfekt er vel verdt praksis!

No comments:

Post a Comment