Sunday, February 26, 2012

It�s bare en ovn

Hvis du har prøvd å selge boligen, vet du at det er en funksjon som er funnet på kjøkkenet som kan gjøre eller knekke salg. Vi snakker ikke om romslige skap en gård vask eller en strålende pantry; heller henviser vi til ovnen. Folk er svært lojale mot typer ovner de er vant til, og jeg er sikker på at mer enn ett par absolutt har elsket et hus, men kunne ikke lage et tilbud fordi kona nektet å vurdere et hus med en elektrisk ovn. Mens det er noen andre matlaging alternativer der ute, er de to mest populære valgene en ovn drives av gass eller elektrisitet, så hva er den reelle forskjellen mellom en gassovn og en elektrisk ovn?


En gassovn er det beste valget for roasting. Oppvarmet av en flamme som er drevet av naturgass, kan temperaturen variere litt, gjør bakervarer et spill av gjetting. Det er vanskelig å bake en prefekt gruppe med informasjonskapsler når varmen i ovnen kan være noe annerledes med hver cookie ark du skyver på en reol. Elektriske ovner er mye flinkere til bakervarer fordi deres varmen er selv og jevn. De er ikke så bra på roasting eller broiling, og kan produsere kjøtt som er litt på den tørre siden hvis du koker det ved for høy temperatur. Selvfølgelig er det mest optimale valget å ha både i kjøkkenet, gass kokeapparat for roasting etappe av lam og en elektrisk komfyr bakervarer kaker.


Ofte basert beslutning som type ovn for å kjøpe er virkelig gjort på hvilken type komfyren du foretrekker. Hvis du kjøper et område som inneholder komfyren, må du ta brenneren i betraktning når du bestemmer hva du skal kjøpe. Når det gjelder ovner, gir gass områder en varme som er mye enklere å kontrollere. Når du senker brenneren, trakk flammen forårsaker varmen i pan å droppe umiddelbart. Når du slår ned brenner på en elektrisk komfyr, har temperaturen i brenneren å slippe selvsagt før temperaturen i pan kan gå ned. Det er svært enkelt å lage over mat mat på en elektrisk komfyr, og tar en bit av å bli vant til, før du kan tid ting til perfeksjon.


Når det gjelder innsparinger, pleier elektriske ovner å være litt mer kostbart å kjøre enn gass ovner. Det koster mer per minutt til å betale for elektrisitet til å kjøre og elektrisk ovn enn det gjør for gass til å kjøre en gassovn. Det koster enda mer å kjøre en mikrobølgeovn enn det gjør for å kjøre en gassovn. Mens kostnaden av å kjøre en elektrisk ovn er mer, hvis du var til sammenligning butikk for en gassovn og en elektrisk ovn som var av lignende kapasitet, gass ovnen vil trolig koste deg mer.


Så langt som er opptatt av sikkerhet, kan enten ovn skal være trygge, selv om med gass ovner det er alltid en risiko for en lekkasje selv om dette er mulig, er det svært usannsynlig.


Når det kommer helt ned til den, det egentlig ikke et svar for spørsmålet ovn hvilke er bedre, gass eller elektrisk. Sannheten er at svaret til hvilke ovnen du bør egne er en høyst individuell som har til å ta hensyn til stilendringene matlaging, prisklasse, og selvfølgelig den viktigste faktoren, hvilken type hookup kjøkkenet har.

No comments:

Post a Comment