Friday, February 3, 2012

En sunn lav Carb oppskrift kylling strimler salat

Etter ferien vil mange av oss gå lett på Carbs. Dette lav carb kylling strimler salat vil hjelpe deg å oppnå rettferdig.


En salat er ikke bare kjedelig salat lenger. Denne salat er sprengning med smaken. Det er denne sunn lav carb oppskrift for en kylling strimler salat med frukt og nøtter.


Den har slike unike smaker, vil du oppdage en ny med hver og bite. Kompliment din middag bordet med denne salat i dag. Din salat hatt aldri det så bra.


Ingredienser:


2 skinnfritt, boneless kyllingbryst kutt i strimler
2 kopper spinat, shredded
1 tbsp. extra virgin olivenolje
1 kopp fersk brokkoli, hakkede
½ kopp rød løk, kutt i ringer
1 kopp friske jordbær, hakkede
½ cup pecans, terninger
½ kopp rosiner
1 tsp. sitron juice
½ kopp rød rødvin eddik
1 tsp. salt
1 tsp. svart pepper
Cilantro (valgfritt)


Å gjøre:


I en liten skillet, kan du kombinere olivenolje og cubed kyllingen. Kyllingen kan kjøpes allerede opp i strimler, eller du kan kjøpe hele kyllingbryst og klippe dem opp til ønsket størrelse selv.


Koke kylling på medium varme før hyggelig og browned. Fjern pan fra varmen og Plasser kyllingen på en papirhåndkle å absorbere opp noen overflødig hudfett. Neste, hakke opp spinat.


Bruke hendene i stedet for en kniv til å hakke den opp for å unngå bruising spinat blader. I en liten blander bolle, plasserer spinat blader og sitron juice. Kaste lett. På 4 store servering plater, kan du ordne spinat blader. Nå som kyllingen har hatt tid til å avkjøle, kuttet opp kyllingen.


Topp spinat med kyllingen. Legge til rød løk og brokkoli. Lett duskregn hver salat med rødvin eddik.


Legge til salt og svart pepper i smak. Topp hver salat med rosiner, pecans og jordbær.


Garnere hver salat med cilantro, om ønskelig.


Serveres straks.

No comments:

Post a Comment