Tuesday, February 21, 2012

Matlaging med italiensk vin

I stedet for å nyte en fantastisk glass din favoritt italiensk vin med middag, kan du vurdere å bruke nectar av gods som en ingrediens i din favoritt parabol. Matlaging med vin har aldri vært mer populære og endeløse oppskrifter abound som innlemme alle forskjellige typer vin i favoritt retter og unike spinn på klassiske retter. Når du koker med italiensk vin, fordamper alkohol, slik at parabolen vil være passende for personer som er ute av stand til å konsumere alkohol, mindreårige eaters eller personer som ikke ønsker å nyte alkohol.


Mange internasjonale retter inkluderer vin, spesielt italiensk, fransk og spansk Favoritter. Du kan bruke alle typer vin eller alkohol å lage mat med, men italiensk vin har betydelig fan følgende når det gjelder mat med vin. Om du vil legge til en helt unik smak eller en kraftig glede din retter, vil å legge til din favoritt italiensk vin ha alle raving over ferdighetene dine matlaging og retter du tjene.


Nøkkelen til matlaging med vin er å velge god kvalitet italiensk vin. Akkurat som kvaliteten påvirker direkte drikking glede av et glass italiensk vin, påvirker også kvaliteten slutten smaken av retter som blir tilberedt med vin som en ingrediens. Husk, kvalitet viner ikke er nødvendigvis de dyreste vinene, så unngå knytte pris med smak. Det er trygt å si at hvis du liker å drikke en bestemt vingård vin, du det vil du også nyte matlaging med samme vin.


Også, bør du velge en italiensk vin passer for parabolen. Generelt, oppskrift du velger vil komme med
inkludert i den aktuelle italiensk vin, men tradisjonelle regler for servering vin med mat gjelder inkludert vin som ingredienser med mat. Mange mennesker velger å lage mat med hvitvin for en Tanger, skarpe smak og velg røde viner for heartier retter, inkludert de som er fylt med velsmakende klip av kjøtt.


Selv om vann koker på 212 grader Fahrenheit, har alkohol en mye lavere Kokepunkt, rundt 175 grader Fahrenheit. Derfor kan du raskt fjerne alkohol i italiensk vin, faktisk, omtrent 40 prosent av alkohol er kokt ut på cirka 15 minutter. Til slutt, italiensk vin vil slå inn i en tykk sirup er kokt lenge nok. Denne sirup er perfekt for bruk som en glasur med meats eller grønnsaker.


Når du har blitt fordampet alkohol, er smaker understreket. Også, alkohol, inkludert italiensk vin, får frem smaken av tomater og andre ingredienser. Vurder å legge litt av italiensk hvitvin til tomat sauser å hente ut smaker.


Det er en rekke matlaging viner på markedet, men du bør unngå disse produktene, siden de er av lavere kvalitet enn en italiensk vin og inneholder vanligvis en høy andel av natrium. Imidlertid lagre disse nydelige drinker i Hvis du er en samler av italiensk vin, fra varmen, siden alkohol vil bare være fordampet og betydningen av vin, vil gå tapt. Det er en rekke kvalitet italiensk vin på markedet som er perfekt for matlaging. Velg rik, fruktige vin for dessert retter og sterk hvite viner for sautéed eller bakervarer retter.

No comments:

Post a Comment