Monday, February 20, 2012

Perfekt potten For hver utarbeidelse

Når det gjelder å kjøpe gode kokekar, er det mange forskjellige alternativer. Noen mennesker liker å kjøpe et samsvarende sett med kokekar, men erfarne kokker liker ofte å med hverandre å gjøre et utvalgt sett som sikrer perfekt slutt å hver tallerken de oppretter.


Det er vanskelig å vite hva slags pan fungerer best for hva slags parabol, så holder dette hendig retningslinje på side, og du vil aldri velge feil type pan for uansett delectable parabolen du piske opp.


Aluminium: Aluminium gjør for en rundt omkring pan som kan brukes til mange ting. Det tar litt stålull brukt med albuen fett å holde det skinner, men det ferdige produktet er vel verdt innsatsen. En god aluminium pan sørger for Jevn varmefordeling gjør det det perfekte valget for sautéing av •Frityrkurven mat jevnt.


Rustfritt stål: I en perfekt verden, alle Potter og koke ville være rustfritt stål, men i virkeligheten, kostnadene er litt hemmende til denne drømmen. De er svært enkelt å rengjøre med rustfritt stål renere og praktisk talt umulig å ødelegge. Du bør alltid kjøpe rustfritt stål pans med kobber, aluminium eller laminert stål bottoms. Du kan også finne pans som er clad i aluminium på bunnen og side, for å gi en jevn distribusjon av varme. Rustfritt stål pans er alle formålet panorere og kan brukes til å lage mat omtrent alt.


Teflon: Teflon er et belegg som brukes på mange forskjellige Potter og koke. Kjøkkenartikler som er belagt med Teflon har en non-stick-overflate som gjør det perfekt for å ta knekken mat uten å bruke mye olje. Rydde opp er av Teflon-belagt pans også veldig enkelt fordi mat ikke holde oss til overflaten. Matlaging egg i en Teflon-pan er en lett oppgave fordi non-stick overflaten lar dem lysbilde av pan og bort på tallerkenen din uten å bryte. Teflon har ett problem. Hvis du bruker en metall utensil for å hisse maten kan du skrape av Teflon overflaten forårsaker mat å starte stikker til din personlig. Du bør alltid bruke tre eller plastikk kasseroller med din Teflon. På overside er Teflon pans ganske billig, så hvis de få ødelagt, de er enkle å erstatte.


Støpejern: Sjansene er din bestemor hadde en støpejern pan eller to, og hvis du har arvet en av hennes gamle beauties, restene av hvert måltid som hun kokte noensinne er tatt opp i sin robuste strøk. Støpejern må være krydret før du bruker den for første gang. Du sesongen pan ved å spre smeltet shorting over sin innsiden og plassere det i en varm ovn for et par timer. Hver så ofte vattpinnen du oljen opp sidene av pan. Når du koker i en støpejern pan, bør du aldri vask det med resten av din kokekar. Vaskemiddel og rust er fiendene av støpejern. Vask din støpejern pans med en mild såpe og umiddelbart tørr med papirhåndkle. Det er også en god idé å ta tørket pan, og plasser det i ovnen slik kontrollampe kan tørke opp all fuktighet som måtte du savnet. Støpejern skillets er fantastisk verktøy for matlaging en munnen vanning biff.


Kobber: Kobber gjør for en vakker pan, men sannferdig mest kobber pans tjene et dekorative formål på kjøkkenet. De er vanskelig å holde rent og distribuere varmen dårlig. Det er en jobb på kjøkkenet som gjøres best i en kobber pan eller bolle. Egg hvite blir pisket for meringue komme ut mye mer luftige og lette når pisket i en cooper parabolen.

No comments:

Post a Comment