Wednesday, February 29, 2012

Grill teknikker: To metoder for å vurdere

Når det gjelder barbequing, finnes det to viktigste skoler med tanke på teknikker du kan bruke.


Først av disse teknikkene – og det mest populære metoden for de som grill i deres back yard – er stilen der maten er tilberedt direkte over varmekilden. Denne måten, maten er raskt tilberedt på en varm grill suspendert direkte over charcoals, tre eller gass-brennere. Sjelden er lokket noensinne lukket. Noen matvarer, inkludert mest anbudet kutt, hamburgere, steker, kabob av alle slag, kylling, og selv grønnsaker raskt seared og perfekt utført ved hjelp av denne teknikken. Hvis sauser er ønskelig, de kan legges til før hånd, under matlaging, eller aften etter maten kommer fra grillen. Disse valgene vil alle opprette forskjellige og hyggelig smaker og smaker.


Andre Grill matlaging teknikken bruker varme indirekte. Dette er mer hensiktsmessig når du mat er mye større eller hele klip av kjøtt, for eksempel spesiell tykke steker, roasts, en helhet hog eller en svinekjøtt skulder. Når du er mat ved hjelp av denne metoden, er maten tilberedt borte fra den faktiske kilden til varme. Dette krever vanligvis en vann-pan av noen slag for å opprettholde fuktighet nivå av mat. Temperaturene vanligvis sitte rundt 250ºF. Under denne matlaging metoden, lokket på grill fortsatt lukket mesteparten av tiden og lengden av mat er mye lengre enn i den første metoden. Når du bruker en indirekte Grill komfyr, er det vanligvis en ekstra brann-boks som lar deg kombinere kull og tre logger for brenning. Dette gjør at varmen og røyk å stige gjennom matlaging kammer hvor kjøttet er, slik at det er oppvarmet perfekt. Tommelfingerregel av denne teknikken er en lav temperatur i lang tid.


Uansett hvilken metode du bruker, er det viktig ikke å koke din kjøtt for raskt. Hvis temperaturen av din kjøtt stiger er for raskt som du koker den, vannet og fettet i det vil bli utvist før kollagen i stand til å smelte. Dette betyr at ditt cut blir tørr og tøff. Men du kan ikke lage mat for tregt, eller vil du risikere en bakteriell forurense. Om det er en fin linje for barbequing riktig, er det viktig å finne den linjen, og hold deg til den.


Hvis du arbeider allerede med et kutt på kjøtt som er tøff, for eksempel en Blueberry Pie eller en svinekjøtt steke, anser matlaging sakte som kollagen gir smaken til kjøtt. Hvis du kjøper et mindre tøffe, dyrere kutt, kan du lage mat på en høyere temperatur for en kortere periode. Dette er grunnen til at ribbeina og steker ta så kort tid å lage mat, mens svinekjøtt skuldrene eller biff Blueberry Pie kan kjøre opptil 20 timer.


Som en siste notat er det viktig å ha det gøy mens du Grill! Din glede vil komme i matlaging som det vil forlate deg motivert, og villige til å prøve nye og interessante ting.

No comments:

Post a Comment