Saturday, February 18, 2012

Rengjøring og Filleting fersk fisk For din neste måltid

Fisk er en av de mest sunn mat som man kan spise. Faktisk, folk har vært å spise fisk i hele menneskehetens historie. Disse dager, mange kokker lengter etter å legge fisk til deres repertoar, men hele prosessen med rengjøring og filleting fersk fisk er litt skummelt å dem. Prosessen med rengjøring og filleting fersk fisk er relativt enkel når trinnene er forstått.


Til å begynne, må du rengjøre din fersk fisk riktig for å opprettholde det er kvalitet under resten av trinnene i behandlingen. Først, bruk en kniv eller fisk skaleringsprosenten verktøy for å fjerne alle skalaene like. Fjerne skalaene like tidlig er en nøkkel å lett fisken rengjøring. Neste, fjerne fisk hodet ved å kutte rett bak det første settet med ribber. Nå, Sett inn din skarp kniv i området der du akkurat fjernet hodet og gjør en splitt i magen av fisken. Vil du slit fisk magen helt ned til lufthull ved siden av halen. Dette bør åpne opp fisken fjellhulen, og du kan trekke eller klippe bort noen viscera eller organer fra inne fisken. Det neste trinnet er å klippe bort noen ekstra fins det fisken kan ha. Gjør dette ved å kutte i fisk i sirkelbevegelser rundt fins og fjerne dem. Til slutt, skyll fisk kropp og hulrom under kalde, rennende vann. Nå som fisken har blitt forskriftsmessig rengjort, kan du gå videre til filleting.


Begynne fisken filleting prosessen ved legging fisken på den ene siden og sette inn din kniv i fisk kroppen nesten til ryggraden. Guide din kniv langs ryggraden, utsette fileten som du klipper ut. Du vil måtte løfte og skille kjøttet fra benet som du klipper ut. Neste, Gjenta denne prosessen for den andre siden. Når du har opprettet to fisk-fileter, plassere dem til huden siden ned, og skjære gjennom kjødet ved siden av halen. Ikke skjære gjennom huden ved siden av halen, som du vil holde på denne huden som du skille huden fra kjødet. Sett inn din filèt kniv mellom kjødet og huden og bruke en tilbake og videre bevegelse til å skille to. Skyll fileter med kaldt vann og pass på å tørke dem før lagring av eller bruker.


Disse enkel og lett måte er alt som skal til for å gjøre mest ut av fersk fisk. Med disse trinnene i kan du forberede fersk fisk for noen måltid.

No comments:

Post a Comment