Tuesday, December 11, 2012

Unn deg Taco salat oppskrifter

Vil du ha en fest meksikansk-stil? Hvorfor ikke prøve disse oppskrifter som er sikker på å få humøret i at festlig humør? Taco salat oppskrifter nedenfor kan bli pisket tid i det hele tatt. Tretti minutter max, og du er klar for å få disse kommer på bordet.


Meksikansk mat er i utgangspunktet krydret med mye kjøtt og tomat. Du kan imidlertid justere ingredienser som passer din smak. Det er ingenting i det hele tatt i å sette disse fantastiske retter sammen. Velge bare hvilken oppskrift vil passe dine behov, og du er av å gå.


TI MINUTTERS TACO salat oppskrift (oppskrifter fra: http://Cdkitchen.com)


Ingredienser:


2 bokser (16 unse størrelse) chili bønner, undrained
1 pakke (10-1/2 unse størrelse) corn chips
2 kopper makulert cheddarost
4 kopper hakket salat
2 små tomater, hakket
1 liten løk, hakket
1 kan (2-1/4 unse størrelse) skiver moden oliven, drenert
1 1/4 kopp salsa
1/2 kopp rømme


Veibeskrivelse:


I en kjele eller mikrobølgeovn-safe skål, varme bønner. Plasser corn chips på et stort fat. Topp med bønner, ost, salat, tomater, løk, oliven, salsa og rømme. Serve umiddelbart.


ZESTY TACO SALAT OPPSKRIFT


Ingredienser:


2 ss vegetabilsk olje
1 fedd hvitløk, finhakket
3/4 pund bakken Tyrkia
1 3/4 teskje chili pulver
1/4 TS bakken spisskummen
3 kopper vasket revet salat blader
14 1/2 gram kan meksikansk stil terninger tomater drenert
1 kopp skylles drenert hermetisk garbanzo bønner eller pinto bønner
2/3 kopp hakket skrelles agurk
1/3 kopp frosset hele kjernen mais tint
1/4 kopp hakket rødløk
2 jalapeno pepper seeded finhakket valgfritt
1 ss rød vin eddik
12 nonfat tortillachips
friske grønnsaker valgfritt


Veibeskrivelse:


Kombiner olje og hvitløk i liten bolle; La stå 1 time i rom temperatur. Kombinere Tyrkia, chili pulver og spisskummen i stor nonstick stekepanne. Stek over middels varme i 5 minutter eller til Tyrkia i ikke lenger rosa, stirring å forvitre.


Kombinere Tyrkia, salat, tomater, bønner, agurk, mais, løk og jalapeno i stor bolle. Fjern hvitløk fra olje; forkaste hvitløk. Kombiner olje og eddik i liten bolle. Duskregn over salat; kaste til frakk. Tjene på tortillachips og ferske grønnsaker hvis tilgjengelig.

No comments:

Post a Comment