Saturday, December 29, 2012

Gjøre en spesiell kake For høsttakkefest

Thanksgiving er rett rundt hjørnet; kan ikke du bare lukter skarpe livlig luften, gresskar paier, apple cider og mer? Denne høytiden betyr kalkun, stuffing, saus og stor ferie fest. Fotball kick off vintersesongen for meg og starten av ferie bakervarer. Denne ferie håndkle kaken er perfekt for å gi som en tidlig housewarming gave, eller fikse for den store festen. Det er en gave som de vil nyte fra erfarne kokker til nybegynnere.


Denne kaken har alle de riktige ingrediensene for å gjøre en fabelaktig Tyrkia fest...


Ingredienser for denne kaken som følger:


-Falle kjøkkenet hånd håndkle sett for utenfor lagene
-Seks ekstra håndklær for inne kake
-Fire servietter for innenfor topp lag
-Fire Serviett ringer
-Kalkun baster
-Injektor for legge deg favoritt krydder eller flavoring
-En wire pisk
-Saus øse
-Mutter cracker
-Sliver skje og gaffel for salat servering
-Måling skjeen og en slikkepott
-Raffia og fall floral spray
-Fall silke blader
-Falle plast gresskar og gourds
-Fest pinner og pistol


For å gjøre, kan du bruke mine instruksjoner om hvordan du gjør malen håndkle. Fyll bunnen lag med seks håndklær. For andre lag fyll topp mal med fire servietter... Forlater et hull for å sette baster. Brett parabolen rag på langs, og sett inn topplag med den andre enden som henger ned til andre lag.


Ta resten av elementer og sette inn rundt kake å plassere wire pisk i øverste laget og plassere fall blomster med fall spray bak wire pisk. Fyll ut hull med raffia


Plasser kake på et firkantet kake-bord.Fest silke blader på nederste laget og topp. Ta falske høsten gresskar og gourds og fest på kake styret rundt kake sted noen raffia det også.


En annen idé for noen som elsker å bake for Tyrkia dag; Fyll kaken med apple- eller gresskar pai forsyninger. Eller fyll kaken med bakervarer forsyninger for go-getter som starter sin ferie cookie-bakervarer rett etter Thanksgiving day.


Det er det. En perfekt Tyrkia dag kake kan nå gjøres for familie og venner.

No comments:

Post a Comment