Sunday, December 23, 2012

Mamma, hva er til middag?

Med dans, basketball, cub scouts og tae kwon do, hvem har tid til å lage en nærende måltid for barna etter skolen? Du gjøre! Hvis du forbereder en rask å koke måltid, kan du ha tid.


Selvfølgelig er det lett å kaste en hotdog i mikrobølgeovn eller angi en tortilla i en stekepanne på toppen av ovnen, legge til noen ost og nitti sekunder senere har en enkel quesadilla, men hva er gleden i som? Gryteretter eller one-pot måltider vanligvis gå over godt med barn; og er enkel å sette sammen.


Smake denne enkelt måltid:


1-lb kjøttdeig
1 - 16 oz jar spaghetti saus
1 - kopp vann
1 1/2 kopper ukokt albue makaroni
1 - cup strimlet mozzarella ost


Angi biff i en 3-quart glassbolle og mikrobølgeovn for 4-5 minutter, eller til kjøttet er ikke lenger rosa. Rør og rotere frem gjennom steketiden. Avløp biff. Rør i saus, vann og makaroni. Mikrobølgeovn en annen 13 minutter, stirring underveis gjennom. Dryss ost på toppen og la sitte dekket ca 5 minutter før du spiser. Serverer et par skrubbsulten barna.


Det er mange måltider du kan lage mat med magert kjøttdeig. Noen oppskrift som krever magert kjøttdeig vil fungere helt fint erstattet med bakken kalkun, kylling eller vilt som et alternativ. Den enkle oppskriften nedenfor bruker kjøttdeig. Det tar nesten en time å cook, men bare et øyeblikk for å forberede.


Bland sammen:


2 lbs. kjøttdeig
1 kan kondensert cheddar ost suppe
1 kan kondensert krem av soppsuppe
En pose av Crinkle kuttet pommes frites


Brun hakket biff og belastning fett. Legge til begge supper anstrengt hakket biff og skjeen i en 9 x 12 smurt. Topp med cut franske frites og stek ved 350 grader i 50-55 minutter, eller til frites er gylden brun.


Taco salat er veldig rask og lett å gjøre. Start med salat. Legg løk, tomat og ost (hvis barna vil godkjenne av det.) Steke opp noen hamburger og kaste i en pakke av taco krydder- eller bare inkludere noen taco saus til kjøttet. Neste legge knust tortillachips eller Fritos. Topp med salsa og Catalina salatdressing. Ikke glem rømme og guacamole også! Barn elsker denne måltid!


For en enkel, grip-it-og-gå, sunn, kalde måltidet prøve:


Store salatblad (ikke pre-cut salat i en pose)
Skinke eller roastbiff skiver
Skiver av ost
Sauser


Trinn 1: Løsner en middels salat blad.
Trinn 2: Lag kjøtt, ost og sauser.
Trinn 3: Rull opp og stikke en tannpirker i midten.
Trinn 4: spise. S
tep 5: tørk munnen, det er en dab av mayo. på haken.


Hva med en søt vri til standard mac 'n cheesekids oppskriften?


1 (16 unse) boksen makaroni (albue, seashell, bowtie-spiller ingen rolle, bare ikke spaghetti)
1 c. cottage cheese
1/4 c. sukker
1/2 ts kanel


1. Stek makaroni i henhold til instruksjonene på pakken.
2. Rør i sukker, cottage cheese og kanel med drenert makaroni.
3. Bite og legge til sukker og kanel, hvis nødvendig.
4. Serveres umiddelbart. Deilig!


Innlemme litt kreativitet for å opprette en vri på en vanlig oppskrift, og selv med de kaotiske kveldsaktiviteter har du tid til å forberede en nærende måltid for barna kveldsmåltid.


----------
Vil du ha mer flott gutt godkjent måltider? Besøk http://www.kidapprovedmeals.com

No comments:

Post a Comment