Wednesday, December 26, 2012

En Primer For perfekt informasjonskapselen

Ungene synes at informasjonskapsler er ett av de fire grunnleggende matvarene (de andre er kaker, paier og kaker) og noen ganger, voksne oppfører seg som barn. Hvis informasjonskapsler er så viktig, bør vi vite hvordan du gjør superlativ cookies, ikke bare gode.


Følgende utgjør en primer for de mye bedre enn gjennomsnittlig informasjonskapsler.


1. De fleste informasjonskapsler (og de fleste kaker) kaller for smør eller forkorte, en kritisk ingrediens som gir smaken, påvirker spredning, og styrer tekstur. I de fleste cookie og kake oppskrifter slå vi smør eller forkorte å entrain luften i produktet. Det blir en leavener, som bakepulver og natron. Den innestengte luften gjør informasjonskapselen lettere. Det er alltid pisk smør til lys og luftig. (Dette er vanskelig å gjøre uten en elektrisk mikser.)


2. Sukker er vanligvis lagt neste. Fortsett juling til finnes det ikke noen klumper.


3. Egg og smakstilsetning er neste. For å unngå å få eggshells i blandingen, bryte egg i en kopp og legge til bollen og slo godt.


4. Kombinere de tørre ingrediensene i en egen bolle. Bland dem godt med enten en sifter eller en wire visp.


5. Legg de tørre ingrediensene kremet ingrediensene. Hvis oppskriften krever en væske, alternative væske med de tørre ingrediensene. Rør eller slå til kombinert, men ikke over blanding. Over blande vil utvikle gluten i mel og opprette en tøffing og vil drive luften fra blandingen å gjøre informasjonskapselen tettere.


6. Legg sjokoladebiter eller nøtter hvis etterlyste. Bland med en skje i stedet for elektrisk mikser som elektrisk mikser kan bryte sjokoladebiter eller nøtter.


7. Hvis du gjør slippe informasjonskapsler, bruke en scoop for å gjøre enhetlig størrelse og formet informasjonskapsler. Bruk kvalitet bakervarer ark. (Vi liker ikke de isolerte ark for de fleste informasjonskapsler. Vi vil cookies å lage fra bunnen, samt toppen.)


8. De fleste informasjonskapsler kan bli testet for doneness av utseende. Lys farget informasjonskapsler skal begynne å brown rundt kantene. Mørk informasjonskapsler mister sin glans. Hvis du berører dem med fingeren, bør det knapt forbli et avtrykk.


9. De fleste informasjonskapsler skal fjernes og avkjølt i en reol. Hvis igjen på stativet, de vil fortsette å lage mat fra varmen i metall og cookies vil svette og bli våt på bunnen.


Vil håper at disse forslagene vil hjelpe deg med å bake perfekt cookies.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment