Monday, December 17, 2012

Bluetooth-Adapter: Hva kan det gjøre?

Bluetooth-teknologi er alle raseri i disse dager. Nå nylig, Belkin selskapet har utviklet og utgitt en Bluetooth-adapter som kan få tilgang til din iPod, en annen gjeldende raseri med alle aldersgrupper. Med denne Bluetooth-adapter blir selv iPod en trådløs fjernkontroll slags, slik at lytterne til å nyte lister med sanger gjennom deres docking-stasjon for stereo. Ved å koble Bluetooth-adapter til et stereoanlegg og iPod-adapter til iPod, er brukerne i stand til å kontrollere musikk valg som det spiller fra iPod direkte til stereoanlegget. Kult eh?


Dessverre, musikkentusiaster vil måtte være tålmodig for nasjonale utgivelsen av Bluetooth iPod adapter, hvilke ville bli anvendelig i mars i USA, fulgte snart etter av utgivelsen i Europa, Australia og Asia. Fans av Bluetooth og er nysgjerrig på Bluetooth adapter evner kan lære mer ved å få tilgang til informasjon om Belkin Bluetooth Dock-adapter for iPod. Bluetooth-adapter innrømmer brukernes å administrere spillelister fra innenfor 30 meter av bilstereo systems, og krever ingen ekstra programvare. Denne nye Bluetooth-adapteren er også kompatibel med andre Bluetooth-stereoutstyr og fungerer med de fleste første, andre, fjerde og femte generasjon iPod. Bluetooth-adaptere som er utviklet for å fungere med iPod docking system vil kjøre om $130.


En annen evne av en Bluetooth-adapter er som en utstyrsenhet for datamaskinen. En Bluetooth-adapter kan nå gjøre det enklere for bruk med alle typer Bluetooth-aktiverte trådløse enheter. Spesialiseringsområder trådløst nettverk evner, kan en Bluetooth-adapter koble til nesten enhver stykke utstyr i dag. På en siste Consumer Electronics Show i Las Vegas, Nevada, et selskap kjent som Newton periferisk avsløre verdens minste Bluetooth adapter kalt 'MoGo Dapter', rettet for bærbar bærer business folk fra hele verden. Denne hendig liten innretning vil koble seg til en ledig USB-port på en datamaskin uten stikker inn i ledig plass. En hendig funksjon i dette Bluetooth-kortet kan reisende og laptop-brukere å sette inn kortet og ikke trenger å bekymre deg for å frigjøre det når pakking den bærbare datamaskinen tilbake til sin sak.


Forskningsresultater viser at etterspørselen etter kjekk liten Bluetooth-kortet er enorm, og at mer enn 200 millioner 'eldre' bærbare datamaskiner vil dra nytte av slike Bluetooth adapter-støtte og teknologi. Bluetooth-adapter teknologi stopper ikke der, men. Nye Bluetooth-adaptere er blir opprettet ved hjelp av det som kalles Cambridge Silicon Radio design, som muliggjør økt trådløse nettverksfunksjoner i innsamling av data og analysere dataene. Programvare er beregnet på være forenlig å Bluetooth-adaptere, slik at brukerne kan konfigurere brukerkontoer med Bluetooth, dele arbeid mapper og tillate sikkert passord evner.


Beste med en Bluetooth-adapter er at de er bruker vennlig og lett å lære og bruke. Populære veksten av Bluetooth evner gjør det en av de mest populære elektronikk gadgets i dagens elektronikk forbrukeren marked. Bluetooth-adapteren er bølgen av fremtiden, og lære litt om disse bittesmå gadgetene vil definitivt lønne seg i det lange løp.

No comments:

Post a Comment