Friday, December 14, 2012

Biff brystkasse er ikke bare For Grill

Texas stil grill biff brystkasse er velkjent i barbecuing kretser. Det er nesten alltid en ønsket vare i Grill konkurranser. Dette store smaker kuttet er imidlertid ikke bare for grilling.


Nå er det absolutt ingenting galt med grill brystkasse. jeg elsker det! Lang langsom matlaging i en røyker oppretter en brystkasse det er virkelig noe spesielt.


Min påstand er at det bare spesiell kokt på andre måter.


Velge den beste brystkasse


Nøkkelen til gode smaker og øm brystkasse tilberedt av enhver metode begynner med å velge brystkasse. Du må være litt kresen og ikke bare ta den første som du ser.


Brystkasse er en primal biff kutt, og er en lang blanke muskel fra brystkassen av biff critter. Det ligger like under de første fem ribbeina.


Brystkasse muskelen brukes for fotturer, og fordi det har så mye brukt det er naturlig tøff. Men er noen briskets tøffere enn andre.


Det er en kombinasjon av ferdigheter og flaks for å velge ømmeste brystkasse.


Biff brystkasse kutt


Det første trinnet i å velge brystkasse begynner med som kutt.


Hele biff brystkasse er normalt i 8 til 12 pund-området, og har en indre fett lag mellom musklene som ikke vil gjengi under matlagingen. De er vanligvis selges i cry-o-vac emballasje og er trimmet ikke av overflødig fett.


Med mindre du har en masse mennesker å mate og er forberedt på å håndtere alt fettet styre klar av hele brystkasse.


Hele brystkasse er videre inndelt i punkt kuttet og kuttet flatt brystkasse. Disse kuttene er i fjellkjeden 4 til 6 pund, og har blitt beskåret av mest overflødig fett.


Punkt-kutt har mye mer interiør fett enn den flate kuttet. Det er en stor kutt for makulert biff, men på grunn av alt fettet det ikke skjær godt.


For skiver brystkasse du ønsker å velge flat kutt.


Brystkasse karakterer


Biff er graderte noen ganger for å spise kvalitet. Alle biff er inspisert for wholesomeness men kvalitet gradering er frivillig og packinghouse har å betale for det.


Det er bare tre som er tilgjengelige på detaljistnivå, av alle karakterer. De tre karakterene er førsteklasses, valg og velg.


Med mindre du Bestill online vil du sannsynligvis aldri se førsteklasses karakteren.


Som forlater valg, og velg karakterer. Av to valg karakteren vil ha den beste fett marmorering og vil resultere i en mer anbudet brystkasse.


Hvis din brystkasse ikke er kvaliteten gradert kan så du få noen av de tre karakterene. Det er et spørsmål om flaks.


Hvis du kan få en god utsikt over ikke-gradert brystkasse prøve å velge den med beste marmorering.


Hvis du ikke kan få en god utsikt, så du kan gå med en mindre brystkasse. Det er sannsynlig at en liten brystkasse er fra en yngre dyr og vil være budgiver.


Du kan også utføre en fleksibilitet-test. Plasser hånden loddrett under midten av brystkasse og la brystkasse henge ned over kanten av hånden.


Brystkasse droops den mest vil være den milde.


Matlaging brystkasse


Det er det for å velge brystkasse. Nå la oss lage det. (Og ikke på grillen!)


Bakt biff brystkasse


Siden brystkasse er en av de tøffeste kuttene av storfekjøtt som du kan kjøpe vil de fleste kokebøker fortelle deg at den har å bli kokt med en fuktighet heten matlaging metoden.


Men ved å etterligne kan den lav og langsom metoden av røyk matlaging du bake en brystkasse i ovnen. Og det er flott!


Lav temperaturen i ovnen og lenge steketiden vil smelte bindevev og fett gjør en øm brystkasse. Det gjør det også mulig for brystkasse å koke jevnt hele veien gjennom uten å tørke ut utvendig.


Brystkasse langsom bakt og Sauced


4 lb flat kuttet brystkasse
Hvitløk pulver
Selleri salt
Worcestershire saus
3 Ss. væske røyk
Løk salt
Svart pepper


For saus:


1 kopp catsup
1/3 kopp Worcestershire saus
2 kopper vann eller kjøttkraft
3 til 4 dråper Tabasco


Dryss brystkasse med væsken som røyk, hvitløk pulver, løk salt og selleri salt. Dekk med aluminiumsfolie og kjøleskap over natten.


Neste morgen dryss brystkasse med pepper og duskregn Worcestershire saus over den. Dekk til og stek ved 275 grader i fem timer.


Etter fem timer avdekke brystkasse og hell sausen over kjøttet. Tilbake brystkasse til ovnen og stek i en ekstra time. Baste med saus hvert 15.


Fjern brystkasse fra ovnen og hell av sausen. La den avkjøles i ca 30 minutter, og deretter skjære svært tynn over korn. Yr noen saus over skiver og server.


Stekt biff brystkasse


Braising er en fuktighet heten matlaging metoden som kjøttet er kokt i en liten mengde væske på lav varme for en lengre periode. Braising er noen ganger referert til som "potten steke".


Lenge, langsom matlaging utvikler smaken og tenderizes brystkasse ved å forsiktig bryte ned dens fibre.


Braising kan gjøres på toppen av området eller i ovnen. En crock-potten er et ideelt verktøy for braising. En tettsittende lokk er svært viktig å hindre væsken fordamper.


Braising er min fuktighet heten metoden for valg for biff brystkasse.


Tex/Mex ovnen stekt brystkasse oppskrift


4 pounds biff brystkasse, flate kutt
1 1/2 kopper biff lager


For Tex/Mex gni:


2 ss chili pulver
2 ss salt
1 ss hvitløk pulver
1 ss løk pulver
1 ss bakken sort pepper
1 ss sukker
2 ts tørr sennep
1 laurbærblad, knust


Forvarm ovnen til 350 grader F.


Trimme noen overflødig fett fra brystkasse.


Kombiner alle gni ingrediensene og sesong brystkasse over med gni. Sted brystkasse i en roasting pan og stekt, avdekket i ovnen i 1 time.


Legg biff lager til pan. Væsken skal være 1/2 høyden på brystkasse. Legg til litt vann om nødvendig.


Senk temperaturen ovnen til 300 grader. Dekk til pannen tett og fortsette matlagingen i en annen 3 timer eller til sin gaffel ømme.


Ved å nøye velge din brystkasse og bruke én av disse to oppskrifter vil du bli belønnet med store storfekjøtt smak og overraskende ømhet fra denne tøffe kutt.


Neste gang du tenker biff brystkasse husk dette: biff brystkasse er ikke bare for Grill!

No comments:

Post a Comment