Friday, December 7, 2012

Tilfredsstillende og lys kylling salat oppskrifter

Kylling har vokst til å bli begunstiget kjøttet spesielt i Asia. Hovedsakelig fordi kylling ikke har den samme sterke smaken som si, biff, har det blitt en favoritt tillegg til salat oppskrifter. Kombinasjonen kan ikke være noen større, fylling effekten av kylling uten sterk smak å sammenstøt med lys, friske smaken av frukt, grønnsaker og dressing.


Nedenfor finner du to mye forsket oppskrifter som er garantert å tilfredsstille din cravings for salat. Så hva venter du på? Få din helikoptre klar og la oss begynne å tjene som salat!


CURRIED CHUTNEY kylling salat (fra http://AllRecipes.com)


2 hele kyllingbryst (eller om 5 kopper cubed kokt kylling)
1 kopp seedless hvite druer, halvert
1/2 fersk ananas, barket, cored, og skjær i terninger.
Greener av ditt valg for servering
1/2 kopp hakkede pekannøtter, ristet.
1/2 kopp tynne skiver grønn løk, hvit og grønn deler


Dressing:


1/3 kopp flaske Major Grey's chutney, store stykker hakket.
1 ts karripulver
1 kopp majones, hjemmelaget eller høy kvalitet kjøpt.
1/2 ts salt
1 ss revet kalk krydder
1/4 kopp fersk limejuice


Steke kylling. Når det er kjølig nok til å håndtere, Fjern skinnet fra kylling. Trekk kjøttet av bein og skåret i 1/2-inch terninger. Legg kjøttet i en stor bolle. Legg til druer og ananas.


For dressing, i en bolle, visp sammen chutney, karri pulver, majones, kalk krydder, limejuice og salt.


Hell dressing over kyllingen blandingen. Kaste forsiktig men grundig. På dette punktet kan du kjøle salat for til 3 timene, eller slå den på en tallerken foret med salatblader, chill kort, og tjene. Dryss pekannøtter og grønn løk over salat før servering.


MEKSIKANSKE KYLLING SALAT OPPSKRIFT


INGREDIENSER:


1/4 kopp cider eddik
3 Ss. honning
1-1/2 tsp. spisskummen
1/4 tsp. salt
pepper etter smak
1 Ss. olivenolje
2 hele kyllingbryst, flådd, benstamme, og skjær i strimler 2 "
1/2 tsp. hvitløk salt
16 oz. pkg. frosset korn
1 kopp hakkede Plomme tomater
15 oz. kan sorte bønner, skylte og avrente
1 vårløk, hakket
1 rød paprika, hakket
10 oz. pkg. salat blanding
2 avokadoer, skrelt og hakket
2 kopper revet Monterey Jack ost
3 kopper knust litt blå korn tortillachips
1 kopp rømme
10 oz. jar tykk og chunky salsa


Kombinere salt, eddik, spisskummen, pepper og honning og bland godt; Sett til side.


Varm olje i stekepanne. Dryss kylling med hvitløk salt og fres i panne til hvitt, ca 5 minutter. Kombinere kokt kylling, mais, tomater, svarte bønner, løk og rød paprika i stor bolle. Rør i dressing. Chill i en time.


Bland kylling blanding med salat. Tjene sammen med avokado, ost, tortillachips, rømme og salsa.

No comments:

Post a Comment