Thursday, December 20, 2012

Berømte Cæsar salat oppskrifter

Caesar Salad er utvilsomt den mest populære av alle salater. Derfor navnet utstyrt for kongelige. Den har fått populære aksept hovedsakelig fordi den har smak og tekstur som du faktisk kan nyte. Med andre ord, smaker den ikke som mest sunn mat skal. Listet nedenfor er to fantastiske oppskrifter og tar på godt elsket salat.


Caesar SALAD (oppskrift fra http://Source.com)


4 ounces ansjos
3 ss Dijon sennep
2 gram hvitløk, hakket
4 egg yolks
1/2 kopp rød vin eddik
1 ss Worcestershire saus
1 kopp parmesanost
en quart olivenolje
1 ts sort pepper-salt - å smake
12 kopper Romaine salat krutonger--krydder i oppskrift


Trinn en: Forberede krutonger (valgfritt)


Skjær et bedervet brød i 1/4-tommers terninger. Smak til med smeltet smør, timian, basilikum, hvitløk, oregano, salt og pepper. Bake til skarpe.


Trinn to: Forberede Caesar salatdressing


I en stor bolle, grind ansjos til en lime-lignende konsistens. Rør i alle resten av ingrediensene unntatt Romaine salat.


TRINN TRE:


Rive Romaine salat i store biter og Legg i stor bolle. Hell salat dressing over salat og kaste salat. Serve umiddelbart.


CÆSAR salat med SITRONGRESS-SKWERED SHIMPS og KAMSKJELL (oppskrift fra http://Link.com)


CÆSAR DRESSING:


1 kopp majones
1/4 kopp parmesanost, fortrinnsvis Reggiano
1 ss pluss 1 ts frisk sitron juice
1 spiseskje Dijon sennep
2 ts Worcestershire saus
2 ts hakket hvitløk
2 ansjos fileter, finhakket (ca 1 ts)
1/8 TS kvernet pepper
Om 1/3 kopp vann for tynt


16 store reker (om lag 1 pund), skrelt og deveined (haler på)
1 ss pluss 2 ts olivenolje
16 middels havet kamskjell (om lag 1 pund), muskler fjernet
3/4 teskje kosher salt
1/4 TS kvernet pepper
8 stilker sitrongress, skåret i 10 - til 12-tommers spydene, dynket i vann i 30 minutter
2 kopper krutonger
6 kopper lett pakket blandet salat greener
6 kopper pakket lett hakket hjerter romaine
1 kopp revet parmesanost, fortrinnsvis Reggiano


1. For dressing, kan du kombinere den majones Parmesan, sitronsaft, sennep, Worcestershire saus, hvitløk, ansjos og pepper i en liten bolle. Visp til godt innarbeidet. Visp i vannet til ønsket konsistens. Kjøle inntil kjølt.


2. Forvarm grillen til middels høy eller ovnen til 450 grader F. Legg til reker med 2 ts av olivenolje i en bolle. I en egen bolle, forsiktig kaste kamskjell med de resterende 2 teskjeer oljen. Sesong reker og kamskjell, på begge sider, med kosher salt og pepper.


Tråden 4 reker på hver av 4 sitrongress spydene, threading dem gjennom hodet og halen slik de vil ligge flatt når matlaging. Tråd 4 kamskjell på hver av de resterende 4 sitrongress spydene, så de vil også ligge flatt når matlaging.


Dekke grillen og stek i 8 minutter, roterende spydene ofte, til reker er rosa og kamskjell er ugjennomsiktige gjennom. Du kan eventuelt plasser spydene på en bakervarer ark lined med aluminiumsfolie og stek i 8 til 10 minutter på det øverste racket av ovnen.


3. Kaste ristet i en bolle med om 1/4-cup av bandasjen. Legg til greener og salat og parmesanost. Legge til ca 1/2-cup dressing. Sesong med mer kosher salt og pepper etter smak, hvis det er nødvendig. Dele mellom 4 serverer plater. Krysset 2 sjømat spydene på toppen av hver salat del.


4. Dressing kan gjøres til 1 uke på forhånd og kjøleskap. Sjømaten kan grillet eller bakt opptil 8 timer på forhånd og kjøleskap. (Hvis precooked, vær sikker å lage mat sjømat på sjeldne side for ikke å kok den når reheated.) Oppvarmer i en preheated 350 grader F ovnen, dekket med aluminiumsfolie, i ca 5 minutter.

No comments:

Post a Comment