Thursday, December 13, 2012

Billig Valentine gave ideer

Over de siste tiårene, har Valentinsdag gått fra en morsom liten romantisk ferie i en fullt kommersialiserte dag som handler om å kjøpe dyre blomster og med smykker. Borte er dagene der denne dagen var om å vise hvor mye du brydde seg om hverandre, eller er det? Med litt kreativitet, kan du komme opp med noen veldig unik og billig valentine gave ideer.


Lage dine egne kort


Kjøpe en pen Valentinsdag-kort har fått dyrt. Lage ditt eget kort ved å grave gjennom boksen håndverket. Alt du trenger er et ark med kartong eller selv konstruksjon papir og noen dekorasjoner. Skriv en personlig melding på og inne kortet. Grave gjennom noen gamle bilder og finne en av to av dere. Klipp ut et hjerte form fra rød eller rosa konstruksjon papir og søte hele innsiden, som er akkurat stor nok til å passe bildet. Lim bildet på kortet, og lim hjertet på toppen av den. Bruk andre hjerte figurer, klistremerker, markører, glitter og andre laging forsyninger som du har liggende rundt til slutt kortet.


Hjemmelagde godbiter


Du også låst ikke til måtte kjøpe dyre eske sjokolade. Overraske kjæresten din i år med noen hjemmelagde godbiter i stedet. Dypp noen store jordbær i smeltet mørk sjokolade, og tillate dem å tørke på noen voks papir. Skvette noen hakkede nøtter eller kokos flak på sjokolade før det tørker. Eller tillate det å stivne og deretter smelte noen hvit sjokolade. Hell den smeltet hvit sjokoladen i en Ziploc pose. Lage små hull i hjørnet av posen og bruke den til å yr hvit sjokolade over din sjokolade dekket jordbær. Du kan også gjøre en bunke med hjerte formet sukker informasjonskapsler, chocolate chip eller peanøttsmør informasjonskapsler dekorert med sjokolade kyss, eller din favoritt kake oppskrift.


Gave av din tid


En av de mest dyrebare gavene vi kan gi disse dager er vår tid. Med våre mange forpliktelser bruker vi ofte ikke så mye tid som vi ønsker å med elsket ones. Ta en ettermiddag eller selv en hel dag av, og bruke den sammen. Gå til en film, ta seg litt lunsj, ta en spasertur sammen eller gjøre noe annet dere nyte. Cook middag sammen og deretter kose seg på sofaen å se en god film. Det spiller ingen rolle hva du gjøre så lenge du gjøre en innsats for å bruke denne spesielle tid sammen.


Menyen Mailer-lage middag enklere


Etter en billig gave som holder gir hele året, gjør middag enklere med en meny mailer. Ville det ikke vært fint å få en liste over middag ideer sammen med oppskrifter og en pre-laget handleliste? Med all den planlegging allerede gjort for ham eller henne, vil dere to ha mer tid til å nyte hverandres selskap hver natt.

No comments:

Post a Comment