Wednesday, December 12, 2012

Gå nøtter Over disse Waldorfsalat oppskrifter

Det mest interessante tingen om waldorf salater er deres frisk søt, nutty smak. Dette er especailly utmerket for disse sommer få Gratisprøver og selv som en forrett eller julehøytiden. Den har en muntre smak, sikkert atskilt fra den vanlige grønn salaten med vinaigrette.


Mens, selvfølgelig, det er alltid en mtter av smak, er Waldorfsalat svært rik på tekstur. Selv om vanskelighetsgraden i å gjøre denne salaten er noe høyere enn kastet salater, er det fortsatt i utgangspunktet ingenting til å sette opp en stor forrett som dette. Nedenfor er noen fantastiske Waldorfsalat forberedelser som ville være perfekt for kommende ferie. Hengi!


WALDORF SALAT OPPSKRIFT


2 middels røde epler, cored og terninger (ca 2 kopper terninger)
1 kopp hakket selleri
1/2 kopp coarsely hakkede valnøtter
1/4 ts salt
1/4 kopp majones


Kombinere epler, selleri og valnøtter; dryss med salt. Legg majones og kaste til frakken alle ingrediensene. Chill til du er klar til å tjene. Tjene Waldorfsalat på salat eller blandet salat greener.


4 Porsjoner Waldorfsalat.


JELLIED WALDORFSALAT


INGREDIENSER:


1 (3-unse) pakken sitron flavored gelatin
3/4 kopp kokende vann
1 kopp kaldt vann
1 kopp hakkede unpeeled røde velsmakende epler
1 kopp hakket selleri
1 kopp hakkede valnøtter


FORBEREDELSE:


Løs opp gelatin i kokende vann; legge til kaldt vann og chill til delvis tykner. Brett inn resten av ingrediensene, hell i individuelle salat muggsopp og chill til firmaet. Tjene på sprø salat med majones, om ønskelig. Denne Jellied Waldorfsalat gjør 4 til 6 personer.


KRYDRET WALDORFSALAT


INGREDIENSER:


2 kopper coarsely hakkede epler, om 2 middels epler
1 1/4 kopper hakket selleri
1/2 kopp coarsely hakkede valnøtter
1/3 kopp majones
2 ts sukker
Dash allehånde
1 ts sitron juice


FORBEREDELSE:


For å gjøre Waldorfsalat, Legg hakkede epler, selleri og valnøtter i en bolle. Kombinere majones, sukker, allehånde og sitronsaft. Kaste majones blanding med apple blanding. Tjene Waldorfsalat over salat greener, hvis ønskelig


WALDORF SALAT MED ROSIN


INGREDIENSER:


1 appelsin
2 kopper terninger, unpeeled apple
1 ts revet fint appelsinskall
1/2 kopp rosiner
1/2 kopp tynne skiver selleri
1/2 kopp hakkede valnøtter
1/4 kopp majones
1 ss sukker
3/4 kopp pisket topping
salat greener eller salat


FORBEREDELSE:


Veibeskrivelse for Waldorfsalat


Krydder oransje for 1 ts revet appelsinskall; Skrell og oransje over en bolle å fange noen juice-delen. Skjær hver oransje delen i to; reservere 1 ss av appelsinjuice samlet. I en bolle kombinere terninger apple, appelsinskall, rosiner, selleri, valnøtter og oransje stykker.


I en egen bolle, bland sammen majones, sukker og reserverte appelsinjuice. I pisket topping og forsiktig røre i apple Waldorfsalat blanding. Ordne salat greener på serverer plater og topp med Waldorfsalat. Waldorfsalat serverer seks.

No comments:

Post a Comment