Thursday, December 27, 2012

Feilsøking informasjonskapsler

Når som helst er cookie-tid. Mange av oss gjør tonnevis av informasjonskapsler. Noen av dem vil slå seg bedre enn andre. Vi tenkte det kunne være nyttig å dele en feilsøkingsguiden for mindre enn perfekt informasjonskapsler. Så her går:


Informasjonskapselen feilsøking Guide


Hvis informasjonskapsler er for tøff. .
Du kan ha brukt for mye mel eller et mel med for høyt av et proteininnhold. Med mindre du ønsker en chewy informasjonskapsel, bruk ikke brød mel. Sjekk målsettingene--cookies kan ikke ha nok fett eller mengden av sukker kan være galt.


Hvis informasjonskapsler er for smuldrete... .


De kan ha for mye sukker, forkorte eller leavening eller ikke kan blandes grundig. Prøve å legge flere egg.


Hvis informasjonskapsler er for hardt... .


De kan ha vært bakt for lang eller ved en temperatur som var for lavt. For mye mel eller ikke nok forkorte eller væske vil gjøre dem vanskelig også.


Hvis informasjonskapsler er for tørr. .


De samme elementene som gjør informasjonskapsler for hardt, kan gjøre dem for tørr. Prøve bakervarer dem på en høyere temperatur for en kortere periode. Erstatte brunt sukker (med dens høyere vanninnhold) for en del av Granulert sukker.


Hvis informasjonskapsler er for brunt... .


Informasjonskapslene var mest sannsynlig bakt for lenge eller på for høyt av en temperatur. For mye sukker kan gjøre en informasjonskapsel brun for lett.


Hvis informasjonskapsler ikke er brunet nok... .


Bakervarer temperaturen var for lavt, de ble ikke bakt lenge nok, eller det var for lite sukker.


Hvis informasjonskapslene spredt for mye... .


Bakervarer temperaturen er for lav. For mye sukker, forkorte, eller leavening vil føre til spredning. Hvis panner er smurt med for mye forkorte, kan det oppstå spredning. Legg til litt mer mel eller chill deigen før forming informasjonskapslene.


Hvis informasjonskapsler ikke spre nok... .


Motsatt forholdene som skaper for mye spredning kan forårsake informasjonskapsler ikke å spre nok. Det er ikke nok sukker, forkorte eller leavening, eller temperaturen er for høy. Prøve å legge mer fett til pannen og baking ved lavere temperatur.


Hvis kantene eller skorpe viser seg sukkerholdig... .


Informasjonskapslene har sannsynligvis for mye sukker. Deigen kan ha vært utilstrekkelig blandet.


Hvis informasjonskapslene har en dårlig smak... .


Kontroller at alle flavoring ingredienser ble lagt. Datert eller lav kvalitetsingredienser kan ikke formidle sterke nok smaker. Feil vasket bakervarer panner vil ofte føre til en informasjonskapsel for å smake dårlig.


Hvis informasjonskapslene holder deg til gryter... .


Pannene ikke var sannsynligvis smurt tilstrekkelig. For mye sukker vil gjøre informasjonskapsler stikke. Informasjonskapsler er vanligvis lettere å fjerne fra sine panner umiddelbart etter å ha kommet fra ovnen.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment