Et måltid er aldri komplett uten en suppe eller en salat som en forrett. Salater er ganske lett å gjøre mens supper forskjellig på vanskelighetsgraden av kjøringen. Men kan sammenlignet med hovedretter, dette bli pisket på et blunk.
Rask kinesisk Egg Drop suppe
Ingredienser:
4 kopper krydret kylling kjøttkraft
1/2 kopp frosset grønne erter
1 egg, slått
2 til 3 grønn løk, fint terninger
Bringe buljong og erter å koke i stor kasserolle. Sakte legge egg til kokende kjøttkraft under omrøring. Dryss med løk. Serveres varm.
Merk: Du kan også legge til skivet sopp til dette.
Gaisburger-Marsch (brystkasse av storfekjøtt suppe/lapskaus)
Ingredienser:
1 pund brystkasse av biff
1 pund suppe (stewing) bein
5 gram selleri
1 liten roten av persille
1 til 2 purre
1/2 løk
1 laurbærblad
3 fedd
pepperkorn
salt
1/2 pund poteter
1 til 2 gram smør eller margarin
3 løk
6 til 8 gram kokte eggnudler
Plassere kjøtt og ben i en kjele og dekk med vann. Bring til en byll. Fjerne skum. Rengjør grønnsaker og legge til lager. Rør i urter og krydder. Stek i 90 minutter.
Skrell potetene, vask og skjær i små terninger. Stek potetene separat i saltet vann. Renne når anbudet. Fjern kjøtt og Ben fra lager. Terninger kjøtt. Belastning lager.
Smelt smør eller margarin i en panne, Legg skiver løk og stek til de er gyllenbrune. Vekselvis sette kjøtt, poteter og kokte nudler i en suppe tureen lag på lag. Dekk med varm aksjen. Dryss med stekt løk før servering.
Besk Thai saus For supper
Ingredienser:
1 ts hvitløk, finhakket
1/2 kopp Rose Lime Juice
3 ts cayennepepper
3 ss fiskesaus
2 ss soyasaus
6 teskjeer sukker
Bland ingrediensene i en bolle og visp å benytte.
FRISK AGURK SALAT OPPSKRIFT
Ingredienser:
6 kopper frisk agurk
1 kopp sweet pepper, skiver tynn
2 løk skiver i ringer
1 spiseskje salt
1 ts selleri frø
2 kopper sukker
1 kopp hvit eddik
Veibeskrivelse:
Bland godt. Legg dem i kjøleskapet, la stå over natten.
AGURK OG GRØNNE TANG SALAT OPPSKRIFT
Ingredienser:
2 agurker
2 reddiker
Salt etter behov
1 3/8 unse grønne tang
Dressing:
3 ss eddik
1 ts soyasaus
1 ss sukker
2 ts
tare-flavored fiskebestanden
Veibeskrivelse:
Skjær agurk og reddiker i tynne runder; salt og la til dewatered. Vask med vann og klem ut saltlake.
Helle kokende vann over grønne tang og kutt i bite-size biter.
Grundig blande ingrediensene dressing og legge til agurk og tang like før servering.
No comments:
Post a Comment