Monday, December 24, 2012

Elektriske stekeplater forklart

Hva kan være bedre på en kjølig morgen enn en fest av pølser, pannekaker eller fransk toast? En hjemmelaget fest, selvfølgelig!


Elektriske stekeplater er gammeldags favoritter som nyter en ny popularitet. Stekeplater har en stor, flat, non-stick matlaging område som er perfekt for egg, bacon, grillet smørbrød og andre matvarer som koker beste på en bred overflate med jevn varme.


Personmarkedet tilbyr to typer elektriske stekeplater. Personlige stekeplater er mest populære for hjemmeværende, som de tar opp lite plass, og tilbyr en stor del av matlaging mangfold og fleksibilitet. Den andre stilen, som har griddle som en del av en grill, brukes hovedsakelig i restauranter.


Når du skal kjøpe en griddle, se etter en med en base konstruert av solid metall og en non-stick belegg på overflaten. Dette gir jevn distribusjon av varme i stedet for å opprette en ujevn matlaging overflaten. Non-stick belegg betyr at mat ikke vil holde seg til overflaten, så mindre olje er nødvendig, og du kan nyte en sunnere måltid. Hvis du velger en ikke-elektriske griddle, kan du finne en som trygt løser på toppen av vanlig ovn-elementer.


Elektriske stekeplater har gjort livet lettere i kjøkkenet i mange år. De er perfekte for matlaging alle slags mat som enkelt ikke kan gjøres i stekepanne eller matlaging matvarer i kvantitet. Med en elektrisk griddle, kan du lage åtte grillet ost smørbrød på en gang, i motsetning til to smørbrød i stekepanne. Jevn fordeling av varme kan du koke all maten i samme tempo, så du ikke ender opp med noen undercooked elementer og andre kokt. Stekeplater er spesielt nyttige for å gjøre retter som pannekaker eller fransk toast som må være slått fra side til side slik at de koker like.


En annen fordel med elektriske stekeplater er at de kan lage mat med svært lite eller ingen olje. Dette gjør familiens mat sunnere og mindre utsatt for lider smak feil opprettet av 'over-oiling'.


Elektriske stekeplater er lett å rengjøre, lett å lagre, enkel å bruke og vil bringe mange år med hjemmelaget lykke.

No comments:

Post a Comment