Monday, December 31, 2012

Bundt Cake Baking Tips

Bundt cake oppskrifter er kake oppskrifter som bruker en "bundt" kake panorere eller en runde bakervarer panorere som med et hull i midten og riflet, dekorert sider. Bundt cake oppskrifter bruke en tett kake som en smør eller pund kake oppskrift. Disse kakene er solid og varer godt. Oppskrifter krever ofte en enkel glasur eller frukt topping. Navnet Bundt kommer fra det tyske ordet bund, som betyr "en samling av folk."


Bundt cake oppskrifter har vokst i popularitet siden 1966 da en "Tunnel av Fudge" kakeoppskrift brukt en bundt pan for å vinne andre plass på en Pillsbury sponset baking konkurransen. Bundt cake oppskrifter har siden vært ganske populær og bundt cake pan salget har økt.


Fordi bundt kaker er bakt i disse intrikate panner, kan det være uhell når du slår pan på oppned og skille kaken fra pannen, ødelegger en fantastisk kake. Disse uhell kan unngås ved å følge noen enkle trinn.


For å stoppe din bundt cake fra stikker når du slår det opp ned du må forberede pannen ved å børste den med vegetabilsk forkorte og en dusting av mel, alternativt bruke en non-stick spray med mel, holde seg borte fra sprayer som inneholder lecithin som er vil la en rest. Hvis du bruker den første metoden, tapper du lett pan over vasken å kvitte seg med overskudd mel.


Du strukturen i din kake å være konsekvent, så du må unngå overtrykk luftbobler i batter. Dette kan gjøres ved å helle batter sakte, slik at det å fylle sprekker i bundt pan. Det er forsvarlig å bare fylle kjelen ¾ av måte å tillate batter å stige. Bruk en slikkepott for å trykke røren i detaljert veggene av den bundt pan. Lett vil wobbling fylt pannen og å peke på det mot telleren tillate noen gjenværende luftbobler å unnslippe.


Kaken skal være plassert i midten av ovnen for å tillate for luftsirkulasjon og selv matlaging. Hvis kjelen er mørke farger det vil absorbere varmen raskere og matlaging temperaturen bør være redusert 25 grader fahrenheit fra hva oppskriften krever.


Når kaken er ferdig baking riktig tid, la den avkjøles i 10 minutter. Hvis du snu kaken nå og det er fast til pan den kan ødelegge så sørg for å slingre pan for å angi om det er løs. Kaken bør flytte fritt fra side til side slik at du vet det er klar til å snu. Hvis kaken er stikker rundt på sidene kan du bruke en smør kniv til å forsiktig lirke kaken fra sidene. Deretter snu pannen på et kjøling rack og la fullt kule.


Mens kaken er kjøling strø pulverisert sukker eller helle glasur på toppen.

No comments:

Post a Comment