Tuesday, December 18, 2012

Gå Meditarrenean med gresk salat

Gresk salat er karakterisere av dens frisk smak. Laget bare med friske grønnsaker. Det er en veldig sunt rett som krever lite eller mindre enn ti minutter å tilberede. Gresk salat er en blanding av farger. Du har greenene, gult, rød og appelsiner. Nedenfor er en samling av noen av de mest fantastiske gresk salat oppskriftene.


GRESK SALAT OPPSKRIFT


3 spiseskjeer extra virgin olivenolje
1½ ss sitron juice
1 fedd hvitløk: hakket (knust)
½ ts tørket oregano
¼ TS havsalt
¼ TS nykvernet sort pepper, og ekstra for garnityr
3 tomater: skåret i båter
¼ rød løk: skiver i ringer
½ agurk: skiver i tykke halv-måner
½ grønn pepper (capsicum): julienned
4 oz (120 g) fetaost: skåret i små terninger
16 kalamata oliven


PLASSERE olivenolje, sitronsaft, hvitløk, salt, pepper og oregano i en liten krukke med en skrue lokket og rist hvis du vil kombinere. Sett til salat ingredienser i en stor bolle. HELL dressing over salat og kaste forsiktig for å kombinere like før servering. Pynt med litt nykvernet sort pepper.


MEDITERRANEAN GRESK SALAT


INGREDIENSER


3 agurker, seeded og skiver
1 1/2 kopper smuldret fetaost
1 kopp svart oliven uten sten skiver
3 kopper terninger roma tomater
1/3 kopp terninger olje pakket soltørkede tomater, drenert, olje reservert
1/2 rød løk, snittet


RETNINGER


1. I en stor SALATBOLLE, kaste sammen agurker, fetaost, oliven, roma tomater, soltørkede tomater, 2 ss reserverte soltørket tomat olje og rødløk. Chill før servering.


GRESK SALAT


3 vintreet moden tomater, kuttet i biter
1 rød løk, tynt skiver
1/2 Europeiske seedless agurk, skåret i bite-size biter
1 liten rød paprika, seeded og delvis
1 liten grønn paprika, seeded og delvis
1 cubanelle pepper, seeded og delvis
1 kopp Kalamata svart oliven
Flere sprigs frisk persille, ca 1/2 kopp
2 (1/4 pund) skiver importerte gresk feta
1/4 kopp (et par glugs) Extra virgin olivenolje
3 ss (3 sprut) rødvin eddik
1 ts tørket oregano, knust i håndflaten
Grovt salt og sort pepper
Pita brød


Kombinere grønnsaker, oliven og persille i en stor bolle. Resten skiver feta på toppen av salat. Kombiner olje, eddik og oregano i en liten plast beholder med lokk. Rist kraftig for å kombinere olje og eddik og hell over salat og ost.


Krydre med salt og pepper og la salat mørne helt klar til å tjene. Tjene salat med pitabrød blemmer og varmet på en varm panne griddle eller grill.


Natashas gresk salat


1 haug leaf salat
2 agurker
4 store tomater
1 liten gul løk


Garnityr:


Greske sorte oliven
fetaost


Dressing:


1 del rød vin eddik
1 del olivenolje
knust hvitløk
salt og pepper etter smak
2 pinches sukker


Finhakke salat og løk. Hogge tomater og agurk grovt (ca 1/2). Kombinere og pynt smak. En av de enkleste elementene vi forberede, denne salaten trekker mange komplimenter. Bruke ekte gresk oliven pakket i saltlake.

No comments:

Post a Comment