Gresk salat er karakterisere av dens frisk smak. Laget bare med friske grønnsaker. Det er en veldig sunt rett som krever lite eller mindre enn ti minutter å tilberede. Gresk salat er en blanding av farger. Du har greenene, gult, rød og appelsiner. Nedenfor er en samling av noen av de mest fantastiske gresk salat oppskriftene.
GRESK SALAT OPPSKRIFT
3 spiseskjeer extra virgin olivenolje
1½ ss sitron juice
1 fedd hvitløk: hakket (knust)
½ ts tørket oregano
¼ TS havsalt
¼ TS nykvernet sort pepper, og ekstra for garnityr
3 tomater: skåret i båter
¼ rød løk: skiver i ringer
½ agurk: skiver i tykke halv-måner
½ grønn pepper (capsicum): julienned
4 oz (120 g) fetaost: skåret i små terninger
16 kalamata oliven
PLASSERE olivenolje, sitronsaft, hvitløk, salt, pepper og oregano i en liten krukke med en skrue lokket og rist hvis du vil kombinere. Sett til salat ingredienser i en stor bolle. HELL dressing over salat og kaste forsiktig for å kombinere like før servering. Pynt med litt nykvernet sort pepper.
MEDITERRANEAN GRESK SALAT
INGREDIENSER
3 agurker, seeded og skiver
1 1/2 kopper smuldret fetaost
1 kopp svart oliven uten sten skiver
3 kopper terninger roma tomater
1/3 kopp terninger olje pakket soltørkede tomater, drenert, olje reservert
1/2 rød løk, snittet
RETNINGER
1. I en stor SALATBOLLE, kaste sammen agurker, fetaost, oliven, roma tomater, soltørkede tomater, 2 ss reserverte soltørket tomat olje og rødløk. Chill før servering.
GRESK SALAT
3 vintreet moden tomater, kuttet i biter
1 rød løk, tynt skiver
1/2 Europeiske seedless agurk, skåret i bite-size biter
1 liten rød paprika, seeded og delvis
1 liten grønn paprika, seeded og delvis
1 cubanelle pepper, seeded og delvis
1 kopp Kalamata svart oliven
Flere sprigs frisk persille, ca 1/2 kopp
2 (1/4 pund) skiver importerte gresk feta
1/4 kopp (et par glugs) Extra virgin olivenolje
3 ss (3 sprut) rødvin eddik
1 ts tørket oregano, knust i håndflaten
Grovt salt og sort pepper
Pita brød
Kombinere grønnsaker, oliven og persille i en stor bolle. Resten skiver feta på toppen av salat. Kombiner olje, eddik og oregano i en liten plast beholder med lokk. Rist kraftig for å kombinere olje og eddik og hell over salat og ost.
Krydre med salt og pepper og la salat mørne helt klar til å tjene. Tjene salat med pitabrød blemmer og varmet på en varm panne griddle eller grill.
Natashas gresk salat
1 haug leaf salat
2 agurker
4 store tomater
1 liten gul løk
Garnityr:
Greske sorte oliven
fetaost
Dressing:
1 del rød vin eddik
1 del olivenolje
knust hvitløk
salt og pepper etter smak
2 pinches sukker
Finhakke salat og løk. Hogge tomater og agurk grovt (ca 1/2). Kombinere og pynt smak. En av de enkleste elementene vi forberede, denne salaten trekker mange komplimenter. Bruke ekte gresk oliven pakket i saltlake.
No comments:
Post a Comment