Tuesday, December 25, 2012

Er det ferdig ennå? Hvordan å Bake din brød, informasjonskapsler og mer bare rett

Er min brød, informasjonskapsler eller kaker bakt og klar til å komme ut av ovnen ennå?


Muligheten til å fortelle når produkter er bakt synes å føre til mer bestyrtelse enn nesten alle andre fasen av bakervarer. Og selvfølgelig, det er viktig. Over bakt cookies er tørr og hard; under hjemmebakt brød er våt. Men du kan få det riktig. I denne artikkelen, vil vi gi deg teknikker og tips for bakervarer dine varer til fullkommenhet.


Gjær brød


Tendensen er å bake under gjær brød. Temperaturen av gjær brød bør være 210 grader, og må være minst 185 grader. Den eneste måten å pålitelig fortelle hva som skjer inni at brødet er med en sonde type termometer. Fjern brødet fra pannen og sett inn termometeret gjennom jordskorpa nederst i midten av brødet.


(Hvis du skal bake brød, og du ikke har et termometer, anbefaler vi sterkt at du kjøper en. Må det å teste temperaturen på vannet, deigen, og det ferdige brødet. Du kan kjøpe en online eller på et varehus for $10 til $15.)


Når brødet er gjort, vil skorpe fargen variere fra en gylden brun til en dyp brun for håndverker brød bakt i en varm ovn. Brød med en høyere sukkerinnhold eller i en varm ovn vil tendere til å brune raskere som sukkeret caramelizes. Hvis brødet er bruning for fort, få en telt med aluminiumsfolie og dekk toppen av brødet.


I lys farget panner er bunnen skorpe sist til brun. Med en gjort brød vil bunnen farge selv i en lyse panne. Vi foretrekker mørke fargede panner for de fleste av våre bakervarer, men spesielt for brød. Mørk farget pannene absorberer varme og hjelpe brødet Stekes før toppen blir for brun.


Min mor var en brød baker. Hun testet doneness ved å tappe brødet med henne fingeren--en gjort brødet høres hult når tappet. Jeg husker ikke hennes noensinne gjør en feil. Selv om hun lærte meg å gjøre det samme, er jeg ikke så godt som hun var. Ut av vane, jeg fortsatt trykke brødet men jeg nesten alltid følger med et termometer sonde og noen ganger termometeret beviser misforstå.


Informasjonskapsler


Hvis tendensen er å under bake brød, er tendensen å over bake cookies. Ta dem ut like før du tror de er gjort. du vil ikke være galt ofte.


Min far er en fullbyrde cookie baker. Hvis du spør ham hva hans hemmelighet er, han vil fortelle deg: "Jeg ikke over bake cookies." Forskjellen mellom en akkurat cookie og en over bakt er dramatiske.


Lage cookies jevn i størrelse. Ikke bare er de mer attraktive, men forskjellige størrelser av informasjonskapsler ta ulike tider å bake.


De fleste oppskrift forfattere fortelle deg å forlate informasjonskapsler på arket for et minutt eller to. Informasjonskapsler fortsette å bake på en varm bakervarer ark. Noen ganger det er nødvendig for en enkelt utgivelse, men for de fleste oppskrifter, kan vi fjerne dem så raskt vi kan.


Hvis informasjonskapslene ser litt soggy i midten, deretter la dem på arket i noen minutter, og de vil firmaet opp.


De fleste informasjonskapsler skal gull i fargen, ikke brun. Begge hvor mye sukker og brus i oppskriften vil påvirke hvor raskt en informasjonskapsel browns.


Sjokolade cookies representerer en annen utfordring: du kan ikke fortelle hvis de er bruning. Hvis du er baking med en ny oppskrift, bake noen informasjonskapsler og sjekke dem for doneness før steking hele satsvis. Sjokolade cookies vil tendere til å miste deres "våte" utseende når du er ferdig.


Mange bar informasjonskapsler vil ha en tørr, skinnende skorpe når du er ferdig.


Kaker


For mest bakevarer--men spesielt kaker--det er best å stille inn timeren i noen få minutter mindre enn rettet i oppskriften-ulike ovner eller med ulike posisjoner i ovnen bake annerledes. En mørk panne bakes raskere enn en lys panne. Når du finner din kake ikke helt ferdig og fortsette bakervarer, stille inn timeren i tre eller fire minutter og kontrollere på nytt.


En tannpirker i midten av kaken kommer ut ren når du er ferdig. "Ren" betyr noen smuler. Hvis det er våt ser batter klamrer seg til tannpirker, er det ikke gjort.


Hvis du ikke ønsker å rote helhet i midten av kaken, sjekk for doneness med fingeren. Det bør være noen feiltoleranse å ta, og kaken skal våren tilbake. Når du er ferdig, vil kaken vanligvis ha en gylden brun farge til toppen om forskjellige oppskrifter vil brun mer eller mindre raskt. Når ferdig, kaken vil tendere til å trekke bort skjemaet kantene.


Rask brød


Rask brød er i utgangspunktet kaker i et brød pan. De samme testene som du bruker på kaker kan brukes med rask brød. Stikke en tannpirker eller spyd rett i det åpne sprekken i midten av brødet. Området under det sprekk synes å være det siste området i brød til å definere.


Forresten, rask brød slipp fra pannen enklere hvis venstre avkjøles i noen minutter før du fjerner.


Vaniljesaus paier


Vaniljesaus paier-inkludert gresskar paier, er et spesielt problem. Det tar en stund for proteinet i egg til å sette og gjøre kaken fast. Ofte, blir skorpe også brun før egg-settet. I så fall dekke skorpe med strimler av aluminiumsfolie for å retard ytterligere browning. Du kan også kjøpe en pai skorpe skjerme online det vil hekker over ytre skorpe og beskytter det fra brennende.


Når en vaniljesaus pai er gjort, kommer en kniv som er satt inn i midten av kaken ut ren. Hvis du ikke vil et kutt merke i midten av kaken din, kan du bruke jiggle testen. Hente kaken med to hot pads eller votter og forsiktig risting kaken frem og tilbake. Hvis gjort, alle unntatt sentrum skal være fast-det vil være en liten jiggle i midten. Center vil fortsette å lage mat og firmaet opp etter at du har fjernet kaken fra ovnen.


Vi håper disse retningslinjene hjelpe. Med praksis og observasjon, vil du snart bli veldig dyktige til å bedømme når din brød, informasjonskapsler, eller mer er bakt til fullkommenhet. Din bakevarer vil da være uimotståelig.


Copyright 2003-2007, The forberedt Pantry (www.prepraredpantry.com). Publisert av tillatelse

No comments:

Post a Comment