Saturday, September 1, 2012

Kokekar: Matlaging vei til suksess

Når en auto mekanisk arbeider på biler, gjør han eller hun at de har sin egen riktig verktøy. En mekaniker kan ikke få jobben gjort hvis de ikke bruker de riktige verktøyene for å endre en dekk. Når en bil bryter ned på siden av veien, og en person trenger en hoppe, ville du bruke jumper kabler ikke en Jack eller en skrue driver. Du kan bruke disse prinsippene mens matlaging. Du må skrive kokekar for matlaging suksess, enten det er for familie og venner eller en bedrift. Du vil ikke bruke en gaffel eller kniv snu pannekaker... du bruker en Slikkepott.


Mange retter ville smake enda bedre hvis det ble gjort med de riktige verktøyene. Streng, bønner kål og greener smak ganske bra når tilberedes i en vanlig middels størrelse potten. Disse grønnsaker smak enda bedre når en person bruker de riktige verktøyene for matlaging og høyre krydder. Tenk, disse side-retter ville smake suveren Hvis tilberedes i en trykkokere i stedet for en vanlig potten.


Aldri kokken et måltid i kokekar som er bokstavelig talt på sitt siste bein. Det er flere personer som insisterer på matlaging med brutte kokekar eller kokekar med manglende biter. Matlaging måltidet i en stor gryte med ødelagte håndtak kan enkelt skli ut av dine hender og faller på gulvet eller verre, faller på deg. Det er mange kokker som føler at de er ekspert kokker og de ikke trenger å overholde visse regler. Overholdelse av sikkerhetsregler kan forhindre alvorlige skader.


Vellykket matlaging med den rette typen kokekar


Wok oppskrifter er en av de beste måtene å få den smelte i munnen gourmet smak i asiatisk mat. Woks er spesielt laget for bruk over en gass oppvarmet kokeapparat. Stekt ris og smak på deilig når tilberedes i en wok. Ris kan smake deilige kokte over komfyr, men du kan ikke duplisere smaken av tidligere tilberedt ris i en stekepanne. En wok gir ris den dype stekt smaken, men det er sunt å spise.


Woks er populære asiatiske land, men selges i hopetall i United oppgitt og andre land også... selv i Italia. I USA, er woks utformet med flat bunn. Grunnen til flat bunn er ikke på grunn av stil dette er bare fordi gass ovner i USA er utformet med flat grates. Tenk å plassere en tradisjonell runde wok bort på en flat gitter. Du ville ha kastet ris på gulvet.

No comments:

Post a Comment